Khloé Kardashian felfedte az átalakulása mögött álló igazi titkokat, és eloszlatta a pletykákat

0

Khloé Kardashian már nagyon régóta a nyilvánosság előtt éli az életét. Amikor változtat valamit a külsején, azzal rögtön a címlapokra kerül és az emberek figyelmének középpontjába. Ez pedig a pletykákra is alapot ad.

A 38 éves modell nemrég ezekkel számolt le.

Büszke arra, amit az edzéssel elért.

Bár Khloé Kardashian mindig is fantasztikusan nézett ki, büszke arra, hogy a kemény edzésnek köszönhetően milyen messzire jutott. Amikor az emberek a friss fotója alá kommenteltek és azzal gyanúsították, hogy cukorbetegeknek szánt gyógyszerekkel sikerült lefogynia, határozott választ adott.

Ez a ragyogó szépségének titka.

Elárulta, hogy átalakulása a rengeteg edzésnek köszönhető. “Ne becsüljük alá, hogy az elmúlt években mennyi időt töltöttem edzéssel. Hetente 5 nap reggel 6-kor már kezdek edzeni. Legyetek szívesek, hagyjátok abba a gyanúsítgatást” – írta Instagram-posztjában.

Edzője szerint a sztár nagyon intenzív edzésprogramot folytat, benne guggolással, fekvőtámasszal, plankkel, felüléssel, csípőemeléssel, négyütemű fekvőtámasszal és árnyékbokszolással.

Tisztában van a róla terjengő pletykákkal, és szeretné, ha véget érnének.

Kardashian nem fél bevallani, hogy megműttette az orrát, mégpedig nem ok nélkül. Egy interjúban elmondta, hogy a műsoruk során és a kritikusok által is szembesült vele, hogy nem olyan csinos, mint a testvérei. “Ekkor lettem kemény önmagammal szemben, mert úgy voltam vele, ‘Ó, hát így látnak engem mások.’ Elbizonytalanodtam, mert mindenkitől ezt hallottam.”

A botoxot is próbálta, de “szörnyen reagált” rá. “Most már több mint egy évtizede minden fotómat szinte mikroszkóp alá veszik, elemzik az összes hibámat a legapróbb részletig, aztán kigúnyolnak. A világ ezeket mindennap eszembe juttatja” – mondta, megjegyezve, hogyan segítettek neki a negatív kritikák abban, hogy egészségesebben éljen. Az évek során közel 30 kilót adott le.

Más dolgokra is esküszik.

Híres édesanyjának, Kris Jennernek köszönhetően Khloé már kiskorában megtanulta, mennyire fontos egy megfelelő bőrápolási rutin. Ez magában foglalja a hidratálást, az olajok és a fényvédő használatát az arcán és a nyakán.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét