Khloé Kardashian egy Tristan Thompsonnak szánt posztjában mutatta meg kisfiuk arcát

0

Khloé Kardashian és Tristan Thompson fiú gyermeke 2022 júliusában született meg béranya segítségével. Khloé egyik Instagram-posztja sokak arcára mosolyt csalt, hiszen a reality sztár végre megmutatta kisfia arcát a nagyvilágnak. Ez a nap pedig Thompson számára is jelentős volt.

Thompson március 13-án lett 32 éves.

Fontos nap volt a Kardashian családban, mikor Khloé párja születésnapjának megünneplésére készült. Tristan Thompson, az NBA játékos 32 éves lett, és Khloé nem fogta magát vissza az ünneplést illetően.

A közösségi médiában mutatta meg gyönyörű családjukat, és egy korábban soha nem posztolt fotót mutatott kisfiukról is, akinek arcát egészen eddig rejtegették a nyilvánosság előtt.

A kép alá csak úgy özönlöttek az örömteli kommentek.

Khloé azzal kezdte, hogy boldog születésnapot kívánt gyermeke apukájának: “Te vagy a legjobb apa, báty és nagybácsi. A szereteted, a figyelmed, a bolondos táncaid, az öleléseid, az esti rituálék, ahogy jelen vagy közöttünk. Ezek mindegyike a legtöbbet jelenti a családod számára. A születésnapi kívánságom az, hogy továbbra is vágyd a változást, a gyógyulást, az átalakulást. Légy erős, légy kedves, légy türelmes, légy szabad. Tedd továbbra is büszkévé magad és az anyukádat. Boldog születésnapot, kicsi apuci!”

Amint a tökéletes fotó felkerült a közösségi oldalra, a rajongókat elbűvölte az apukája mellkasán fekvő baba. Szívből jövő üzenetével Khloé nem hagyott kétséget afelől, hogy párja születésnapját igazán méltó módon ünnepelték meg.

Felkerültek más fotók is.

A szeretet nem ismer határokat. Tristannak a gyermekei iránti szeretete tisztán megmutatkozott a következő fotón is. A kép egy gyengéd pillanatot örökített meg, mikor Tristan lánya, True és fia, Prince mellett ül a kanapén.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét