Két özvegy – összesen 11 gyerekkel – egymásba szeretett, bizonyítva, hogy a vihar után mindig kisüt a nap

0

Nem menekülhetünk az elől, amit a sors szánt nekünk – legyen jó vagy rossz. Mikor a 35 éves Erica elvesztette a férjét, neki és a gyermekeinek minden erejükre szükségük volt ahhoz, hogy szembe tudjanak nézni a rideg valósággal, és bízni tudjanak abban, hogy a jövő még tartogat szép dolgokat számukra. És valóban újra megérkezett a fény az életükbe, mikor Erica megismerte Spencert. Ma már ők ketten összesen 11 gyermeket nevelnek, és bizonyítják, hogy a boldog élet titka, hogy értékeljük a jelent, de közben a múltunkról se feledkezzünk meg.

Ismerd meg ennek a mozaikcsaládnak a történetét, akik sosem mondtak le a boldogságról.

Néhány évvel korábban Erica elképzelni sem tudta volna, hogy ehhez a családi képhez pózol, amelyen második férjével és 11 gyermekkel látható. Bár szerencsések voltak, és újra van miért mosolyogniuk, ennek a gyönyörű, nagy családnak az élet legnagyobb kihívásain kellett átküzdenie magát.

Erica 2016-ban vesztette el első férjét, Tonyt, aki akkor 31 éves volt és már 8 éve küzdött súlyos betegséggel. Férje a legjobb barátja volt, és 7 gyermekének édesapja. Halálakor Erica várandós volt az utolsó közös gyermekükkel. 4 hónappal később életet adott az egészséges, erős kisfiúnak, aki a Caleb nevet kapta.

Ahogy teltek a hónapok, Ericának a családja adott erőt és célt, valamint motivációt a továbblépéshez, miközben Tony emlékét sosem feledte. Igazi örömöt a gyerekekről való gondoskodásban lelt. Mindennap azzal kelt fel, hogy várja, hogy megtehesse az újabb lépést a jövő felé a gyerekekkel együtt.

Miközben belevetette magát az anyaságba, úgy érezte, az élete kiteljesedett azzal, ahol most tart. Újra boldog lett, és elfogadta az életét.

Nagyjából 1 évvel férje elvesztése után Ericát végre meg tudták győzni a barátai arról, hogy vegyen részt egy egyedülállóknak szervezett eseményen. Így lett tagja egy özvegyeket támogató online csoportnak, és így ismerte meg Spencert, aki hamarosan megváltoztatta az életét.

A fiatal apuka története hasonló volt az övéhez. Váratlanul elvesztette a feleségét, és egyedül maradt 4 gyerekkel.

Nemhogy az újbóli házasság, de még a randizás is igen távol állt Erica jövőbeli terveitől. Viszont Spencerrel egyből egy hullámhosszon érezte magát, és órákon át el tudtak beszélgetni. “Spencerrel lelkileg nagyon mélyen kapcsolódunk. Mintha évek óta barátok lennénk, pedig személyesen nem is találkoztunk” – lehetett hallani Ericától.

Miután 5 hónapon át beszélgettek online, végre sor került a találkozásra, ettől pedig a köztük lévő kötelék csak még szorosabb lett. Amikor személyesen találkoztak, Erica felfigyelt rá, hogy a fiatal apuka milyen szelíd, kedves, jó modorú és jóképű.

Az érzés kölcsönös volt, Spencer kifejezésre is juttatta a vágyát az iránt, hogy szeretne Ericával randevúzni, de a 7 gyermekes anyuka ekkor még nem állt készen, helyette inkább azt ajánlotta, maradjanak csak barátok.

Eltelt néhány hónap, a gyerekeik is jobban megismerték egymást, főleg a 2 legidősebb fiú került közel egymáshoz, akik mindketten 10 évesek voltak. A szüleik közötti kapocs is egyre idősebb lett az idő múlásával.

Erica ráébredt, hogy azt a mély, szoros kötődést érzi, amit csak egy társ mellett lehet érezni. Amikor belenézett Spencer szemébe, nyugalmat érzett, mintha csak haza érkezett volna, ahogy egykor Tonyval. Ekkor jött rá, hogy nekik együtt kell lenniük.

Megnyílt Spencer felé, akit elvarázsoltak a szavai. Úgy tűnt, a sorsnak sikerült összehozni őket, és még egy esélyt kaptak a szerelemre.

Egy ragyogó, hideg téli napon kimondták egymásnak az igent. A nagy napot az öröm és boldogság lengte be, ebben pedig a pár 11 gyermeke is osztozott.

Már több mint 3 éve házasok, Erica pedig úgy jellemzi családjukat, mint egy “erős, különleges, gyógyító és varázslatos” közösséget.

A 35 éves, boldog feleség hozzátette: “A Tony elvesztése miatt összetört szívem nemcsak meggyógyult, de nagyobbra nőtt, mint azt valaha képzeltem volna.” Elmagyarázta, hogy Tony és Spencer egyforma helyet foglalnak el a szívében, mindkettőt nagyon szereti.

Ha visszagondol, úgy érzi, “a jelen értékelésével és a múlt tiszteletével” gazdagodott a családja.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét