Kelly Clarkson elárulta, milyen kegyetlen megjegyzéseket tett volt férje a testére, és hogyan sikerült lefogynia

0

7 év házasság után Kelly Clarkson és férje különváltak. Válásuk nagyon csúnya volt, és Kelly azt is elárulta, milyen kegyetlen megjegyzéseket kapott exférjétől a testére, és hogyan tudta ezt kezelni. A rajongók azt is megjegyezték, hogy az American Idol győztese milyen sokat fogyott, az énekesnő pedig elárulta ennek titkát.

Csúnya válás és Kelly jogi győzelme.

Kelly Clarkson nagy győzelmet aratott a volt férje, Brandon Blackstock ellen folytatott jogi csatában. 7 éves házasságuk 2020-ban ért véget, ekkor kerültek napvilágra azok az állítások, melyek szerint Brandon jogellenesen kötött szerződéseket Kelly nevében. Házasságuk alatt Clarkson szakmai karrierjét irányítva leszerződött a The Voice, a The Kelly Clarkson Show, a Norwegian Cuisine Line, a Wayfair és a Billboard Music Awards projektekkel is.

2.641.374 dollár megfizetésére kötelezték Kelly Clarkson felé. A vitába aztán a gyerekek – a 9 éves River Rose és a 7 éves Remington “Remy” Alexander – ügye is belekeveredett, ezenkívül Montanában közös tulajdonukban volt egy farm, amiért szintén harcoltak. A pár most közös felügyeletet gyakorol a gyerekek fölött.

Volt férje megjegyzéseket tett az alakjára.

Kelly elmesélte, hogy volt férjének és akkori menedzserének, Brandon Blackstocknak elmondta, hogy szeretne részt venni a The Voice produkcióban. Éveken át mondogatta ezt neki, de férje elbátortalanította. Azt mondta neki, hogy a műsor készítői olyasvalakit keresnek, aki szexi, mint Rihanna, és Clarksonnak esélye sem lenne náluk. Azt is hozzátette, hogy a producerek a sokféleséget kedvelik, de Kelly nagyon hasonlít Blake Sheltonra.

Kelly évekkel később csatlakozott a The Voice csapatához, de a férje megjegyzéseit nem tudta elfelejteni. “Egy feleség nem felejti el, amikor azt mondják neki, hogy nem egy szexszimbólum, szóval ez bennem marad” – mondta.

Kelly elkezdett magára összpontosítani.

A jogi drámákon kívül Kelly bepillantást engedett fogyása történetébe is. Egészségesebb életmódra váltva az átalakulását az étrendnek és a mozgásnak tulajdonítja. Az énekesnő, aki jelenleg New Yorkban él, elmondta, hogy a városban sétálni már önmagában felér egy edzéssel számára. Ezenkívül infraszaunát és hideg zuhanyt alkalmaz, valamint elmondta, hogy közel áll hozzá a holisztikus szemlélet.

Étrend tekintetében nem követ extrém diétát. Egészséges ételeket fogyaszt, középpontban a fehérjékkel. Texasi gyökereinek köszönhetően imádja a húst, ezért viccesen elnézést kért a vegetáriánusoktól.

Az étrend és a mozgás mellett Kelly az orvosának is nagy szerepet tulajdonít a sikeres fogyásban. Az ő tanácsait fogadta meg, és ezek egyértelműen hozzájárultak a fogyásához. Kellynek régen sok problémája volt azzal, hogy nem tudott lefogyni. Pajzsmirigy és autoimmun betegségei voltak, melyek megakadályozták a fogyást. Most olyan étrendet követ, ami igazodik ezekhez a betegségeknek.

Erőteljes nézetei vannak a testképről.

Clarkson karrierjét a testét ért kritikák kezdetektől végigkísérik. Nyíltan beszélt arról, hogy a zeneipar részéről mekkora nyomás nehezedett rá, és hogyan sikerült bekerülnie a The Voice-ba, miután elfogadta önmagát. Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a művészek megkérdőjelezzék a társadalmi normákat, és törekedjenek arra, hogy a személyiség és a hitelesség győzedelmeskedjen a felszínes elvárásokon.

“A legnagyobb mélypontomon kerültem be a legmenőbb műsorba, rögtön azután, hogy gyerekeim lettek, és úgy tűnt, ez senkit nem érdekel… Ennek semmi köze nem volt a vonzerőmhöz vagy a kinézetemhez. Ez a személyiségemmel függött össze. Szerintem a művészeken múlik, hogy rákényszerítsék az embereket erre a mentalitásra.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét