Keke Palmer és barátja első gyermeke megérkezett – a legédesebb módon jelentették be a hírt

0

A színésznő Keke Palmer immár hivatalosan is édesanya, és ezt a hírt az egész világgal megosztotta. A 29 éves Palmer egy fotósorozatot posztolt az új kis családtagról, és írt az első 48 órájáról édesanyaként.

Az Emmy-díjas színésznő és fitneszedző párja Leodis “Leo” Andrelltonnak keresztelték a kisfiút.

Keke, aki csupán 2 napja volt anyuka, megosztotta a legelső pillanatokat Instagramon.
A fotókon Keke és párja, Darius Jackson is láthatók a kórházban, közvetlenül a szülés után, valamint az autóban, mikor szülőként tartanak hazafelé.

A büszke anyuka közeli felvételeket is posztolt gyermekéről.

Az egyik fotón megmutatja, ahogyan a kórházi ágyon tartja a karjaiban kisfiát, miközben Darius gyengéden öleli őket. A fotóhoz viccesen ezt írta: “Nem rejtem el a világot a fiam elől. A fiamat rejtem el a világ elől.”

Palmer a párjával való szoros kapcsolatát is hangsúlyozta: “Egymás számára a legfontosabbak lettünk, és létrehoztunk egy újabb legfontosabbat.”

A 29 éves sztár először decemberben hozta nyilvánosságra terhességének hírét a tévében, amikor a Saturday Night Live műsorvezetőjeként debütált. A gyermekvállalással kapcsolatos pletykákra akkor így reagált: “Szeretném tisztázni a dolgokat – az vagyok!” – majd széthúzta a kabátját, és megmutatta a pocakját.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét