Keanu Reeves véletlenül megtudta, hogy egy 80 éves nagymama szerelmes belé – a válaszával egész évre boldoggá tette

0

“Ha azt látnám, hogy a konyhánkat hipp-hopp kitakarították, és valaki azt mondaná, Keanu 2 órát vonatozott, kitakarította a konyhát, és még pénzt sem fogad el érte, azt is elhinném” – az egyik redditező így írta le a sztártól már természetesnek számító kedvességet. Ezúttal a mi szeretett Keanunk egy 80 éves hölgyet tett boldoggá egy egészen egyszerű dologgal.

A nagyi már régóta nagy rajongója.

Egy Reddit-felhasználó 80 éves nagymamájának már régóta bejön Keanu, mivel férje fiatalkori kinézetére emlékezteti. A 70-es évei elején stroke-ja volt, azóta nem tudja elhagyni a házat. Nagyjából 10 éve a legfőbb hobbija a filmnézés, ezért Keanu minden szerepét ismeri.

A felhasználó nagybátyja véletlenül találkozott Keanuval.

Miután a Mátrixot bemutatták, a felhasználó nagybátyja üzleti útra ment Los Angelesbe. Egy étteremben volt, mikor hirtelen meglátta Keanut egy nő társaságában. Mikor a színész végzett az evéssel, a nagybácsi odalépett hozzá, és azt mondta: “Nem szoktam ilyesmit csinálni, csak szeretném, hogy tudja, hogy a 80 éves édesanyám odáig van önért, és az összes filmjét látta. Az édesapámra emlékezteti őt.”

Keanu reakciója felbecsülhetetlen volt.

Reeves megkérte a nagybácsit, hogy telefonáljon: “Hívja fel, beszélni szeretnék vele.” Beszélt a felhasználó nagymamájával néhány percet, és ezzel “egy egész évre boldoggá tette”. A nagymama elszigeteltnek érezte magát, de Keanu kedves gesztusa és érdeklődése olyan volt számára, mint a friss levegő. Újra megmutatkozott, hogy a sztár szíve aranyból van.

Az emberek már meg sem kérdőjelezik Keanu cselekedeteit.

Valaki azt kommentelte, hogy bármilyen pozitív történet Keanuval kapcsolatban 100%-ig hihető. A színész közismert random jó cselekedeteiről, melyek miatt rajongói csak még jobban imádják.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét