Keanu Reeves megtört szívvel gyászolja kollégáját, Lance Reddicket

0

Keanu Reevest mélyen lesújtotta szeretett kollégájának, Lance Reddicknek a halála. A színész váratlanul hunyt el 60 évesen, csupán egy héttel a John Wick: 4. felvonás című film premierje előtt. Reeves egyike volt az elsőknek, akik tiszteletüket fejezték ki a színész iránt, megrendítő szavai mindenkit mélyen érintettek.

Lance Reddick elismert színész volt, aki 2002-2008 között szerepelt a Drót című sorozatban és aki Charon, a portás szerepét alakította mind a 4 John Wick-filmben.
Keanu, aki ezekben a filmekben együtt játszott vele, a film rendezőjével, Chad Stahelskivel közösen közleményt adott ki a színész halálhíre kapcsán.

A közleményben ezt írták: “Mély szomorúsággal tölt el minket szeretett kollégánk és barátunk, Lance Reddick elvesztése.”

Keanu és Chad így folytatták: “Tökéletesen profi volt, akivel öröm volt együtt dolgozni. Szeretetünket és imáinkat küldjük feleségének, Stephanie-nak, gyermekeinek, családjának és barátainak. A filmet szeretettel ajánljuk az emlékének. Nagyon fog hiányozni nekünk.”

A filmsorozat forgalmazója, a Lionsgate stúdió szintén kifejezte legmélyebb fájdalmát a tehetséges színész elvesztése miatt: “Wick világa Charin karakterét ilyen páratlan mélységben emberséggel és karizmával megtöltő Lance Reddick nélkül nem lehetne ilyen.”

Az elhunyt színész képviselői úgy nyilatkoztak, halála természetes okokból következett be.

Reddick maga után hagyta feleségét, Stephanie-t, valamint fiát és lányát, valamint természetesen lenyűgöző szerepeinek örökségét, melyek mindig emlékeztetni fognak arra, hogy milyen nagyszerű színész volt.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét