Keanu Reeves az esküvőjük napján lepett meg egy párt, és újból bizonyította, hogy mennyire kedves fickó

0

Mikor James Roadnight felfedezte, hogy Keanu Reeves az esküvői helyszínükön, a bárban tartózkodik, egy merész ötlete támadt: meghívta a színészt, hogy csatlakozzon hozzájuk. Ez a rögtönzött gesztus aztán varázslatos pillanattá vált.

Mikor adódott a lehetőség, hogy meghívja Keanu Reevest az esküvőjére, James Roadnight hezitálás nélkül élt is vele. Rájött, hogy az ikonikus színész a northamptonshire-i Fawsley Hall Hotel bárjában tartózkodik, éppen ott, ahol ők az esküvőjüket tartották. James egy rövid beszélgetés során meginvitálta Reevest, hogy később csatlakozzon hozzájuk.

James felesége, Nikki Roadnight később így beszélt: “Nem tudtuk, hogy elfogadja-e a meghívást vagy sem, de már az nagyon menő volt, hogy a férjem beszélhetett vele.” Annak ellenére, hogy Reeves a városban filmforgatás miatt járt és emiatt elfoglalt volt, udvariasan elfogadta a meghívást. Az ismert színész jelenléte kétségkívül még inkább emlékezetessé tette az esküvőt. Reeves pedig nemcsak megjelent az ünnepségen, de néhány vendégnek is örömteli pillanatokat szerzett azzal, hogy szóba elegyedett velük.

Nikki elmesélte azt is, hogy édesanyja, Jo megörökítette azt a pillanatot, mikor mindenkit arra szólított fel, hogy együtt kiáltsák: “Speed!” – utalva Reeves korábbi filmjére. “Azon nevettünk, hogy ez az egyik legrégebbi filmje. Nagy rajongói vagyunk” – tette hozzá Nikki.

James és Nikki természetesen a közösségi médiában is posztolt fotókat a nagy eseményről. Nikki ideiglenesen átállította a profilképét egy olyan fotóra, melyen Reevesszel látható, és ezt írta mellé: “Mr. Roadnight néhány napig nem fogja bánni ezt.”

A szerelem és a boldogság mellett, amiről az esküvő szól, Reeves jelenléte is kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy a pár számára ez a nap igazán felejthetetlen legyen. Nikki így foglalta össze az élményt: “Hogy Keanu Reeves beugrott, az szinte földöntúli élmény volt. Valami olyasmi, amire emlékezni fogunk, a sok közös kaland kezdete.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét