Kate Hudson és Kurt Russell kapcsolata bizonyítja, hogy nem csak a vér szerinti apa lehet igazi apa

0

Egy új kapcsolat a felnőttek számára is sok kihívást tartogat, főleg, ha gyerekek is vannak. Sokszor előfordul, hogy a felnőttek kapcsolata éppen a gyerekek miatt szakad meg, de szerencsére legalább ilyen gyakori, hogy az új partner megtalálja a hangot a gyerekekkel, és csodás család bontakozik ki az új kapcsolatból.

Ez utóbbira szép példa Kate Hudson és Kurt Russell kapcsolata, aki nevelőapaként lett igazi apja a színésznőnek.

Kurt Russell és Kate anyja, Goldie Hawn között a kapcsolat igazán különleges.

Kurt Russell és Goldie Hawn 1968-ban találkoztak a The One and Only, Genuine, Original Family Band forgatásán. Bár azonnal érezték egymás iránt a vonzalmat, az időzítés nem volt megfelelő, ezért csak jóval később, 1983-ban kezdtek el randevúzni. Kurtnek egy fia volt, Boston Russell, Goldie pedig két gyermeket nevelt, Olivert és Kate-et, a Bill Hudsonnal köttetett házasságából.

A két hollywoodi sztár a maga módján intézte a dolgokat: egy közös házba költöztették az egész nagy családot, viszont nem házasodtak össze. Közel 4 évtized után a pár kapcsolata erősebb mint valaha.

Kurt a kezdetektől törődött Oliverrel és Kate-tel.

Miután az exférj, Bill Hudson kiszállt a képből, Kurt vette át a szerepét a családban mint Goldie társa és mint a gyerekek apja. Megmutatta, hogy mennyire szereti a gyerekeket, ezzel pedig még inkább elcsavarta Goldie fejét. A színésznő úgy emlékszik vissza Kurt és a gyermekei kapcsolatának kezdetére, hogy csodálatos és nagyon természetes volt az egész.

Az évek múlásával Kate édesapaként, nem pedig nevelőapaként kezdett Kurtre tekinteni.

Kate csupán 3 éves volt, mikor Goldie bemutatta neki párját. Kurt leült mellé, nézte, ahogyan alszik, és a kötődés egyből elkezdett kialakulni közöttük. Kate mellette nőtt fel, és egészen különleges kapcsolat szövődött köztük. Ő lett Kate számára “Pa”, ahogyan ma is szólítja.

Egyszer azt mondta: “Ennek a férfinak egész életében a család volt a legfontosabb. Soha nem mulasztott el egyetlen iskolai fellépést, focimeccset, hokimeccset vagy táncot és még sorolhatnám.”

Mikor Kurt kitárta szívét Kate előtt és megmutatta, hogy mindig mindenben támogatja és mellette áll, egyúttal bebizonyította azt is, hogy az apaság nem a vér szerinti köteléken múlik. A mai napig őrzi Kate gyermekkorából a legapróbb emlékeket is: “Kate számára a legfontosabb napok azok voltak, mikor fellépett valamilyen iskolai előadásban vagy énekelt. Hallottam, ahogy a szobájában énekel, majd bekukucskáltam, és láttam, hogy az ágyán ugrálva énekel. Órákon át csinálta ezeket. Nekem ezek voltak az emlékezetes pillanatok.”

Kate minden alkalommal kifejezi tiszteletét Kurt felé.

70. születésnapján Kate egy bejegyzésben kifejezte a Kurt iránt érzett szeretetét és háláját. Meg akarta mutatni az egész világnak, mennyire hálás azért, hogy a férfi apaként jelen volt és jelen van az életében: “Ő egy soha ne add fel típusú apa. Soha nem hagyott ki egyetlen előadást vagy szereplést. A gyerekek mindenekelőtt. Ő egy igazi apa. Ő különleges. Ő semmihez sem hasonlítható. Erős, intelligens, tehetséges, a családjáért élő férfi. Ő tanította meg nekem, hogy a különbözőségek ellenére is élhetünk hatalmas szeretetben.”

Kurt a legjobb nagypapa Kate gyermekei számára.

Vitathatatlan, hogy Kurt kiváló nagyapa. Röviddel azután, hogy Kate-nek gyermeke született, máris elmondta, mennyire élvezi a nagyapa szerepét. Egy interjúban így mesélt erről: “Fantasztikus érzés olyasmit csinálni, ami kizárólag az unokáidnak szól.” Kurt a mai napig folyamatosan kimutatja támogatását és szeretetét boldog családja iránt, továbbra is szerető és ragaszkodó apafigura Kate számára.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét