Kamilla királynéról Barbie babát készítettek – közben többen sérelmezték: “De hol van Lady Di?!”

0

A Barbie-láz a királyi családot is elérte, és azon belül Kamilla királynét, akinek immár saját Barbie babája van. A Mattel, a híres baba gyártója új babát készített a királyné tiszteletére, ami pontosan úgy néz ki, mint ő.

Időtlen tisztelgés a királyné előtt.

A közelmúltban egy, a világ minden tájáról érkezett nőket ünneplő eseményen a 76 éves Kamilla királyné különleges ajándékot kapott. Ez nem egy közönséges ajándék volt, hanem egy személyre szabott Barbie baba, aminek öltözéke tökéletes mása volt a királyné kék ruhájának és fekete kabátjának.

Örömét kifejezve a királyné azt mondta: “Tényleg nagyon-nagyon köszönöm. Ez ragyogó. Kb. 50 évet fiatalítottatok rajtam. Mindannyiunknak kellene egy Barbie baba!”

Kamilla királyné, aki a WOW esemény elnöke volt, Helen Mirren, Doreen Lawrence, a Spice Girls egykori tagja, Mel B és Kelly Holmes társaságában vett részt a rendezvényen. Rajtuk kívül Gloucester hercegnéje és Matild belga királyné is jelen volt.

Az esemény alkalmával Kamilla és Matild királynék felszálltak a WOW fesztivál buszára, mely Anglia iskoláiba és közösségi központjaiba utazott a nemek közti egyenlőség előmozdítása érdekében. A buszt, melyen hangstúdió és könyvtár is volt, a Mattel szponzorálta.

Miközben a Kamilla-rajongók dicsérték ezt a gesztust, nem mindenki volt elragadtatva tőle.

“Kamilla kivívta a világ tiszteletét. Szorgalmas nőnek bizonyult, és mások is élvezik a jelenlétét. Az embereknek a feladataira kellene koncentrálniuk, nem a múltjára” – írta egy támogatója.

Ellenben voltak, akik kritizálták őt: “Ezt a terméket senki nem fogja megvenni” – kommentelte valaki. “Nem az én Barbie babám” – tette hozzá egy másik kommentelő. Mások arra hívták fel a figyelmet, hogy jobb ötlet lett volna egy Lady Di és Kate babát készíteni ehelyett. “Hol van Lady Di?!” – írta valaki.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét