Jennifer Love Hewitt sokak szerint felismerhetetlen a legújabb fotóján – okos magyarázatot adott a dologra

0

Jennifer Love Hewitt közösség oldalát elárasztották azok a kommentek, melyek plasztikai műtétet sejtenek az új külseje mögött. A 44 éves színésznő a legváratlanabb módon válaszolt a trolloknak, és ettől mi sem jutunk szóhoz.

Vadonatúj külső

Az egész azzal kezdődött, hogy a Szellemekkel suttogó színésznőjének fodrásza (nikkilee901) posztolt egy videót Instagramon, melyben megmutatta Jennifer drasztikus átalakulását. A videón látható, hogy a színésznő megválik hosszú, barna hajától, és bob frizurát vágat magának. A hajszínén is változtatott, mahagóni barnára váltott.

A fodrász ezt írta a poszthoz: “Itt volt az ideje felturbózni a dolgokat.”

Megszámlálhatatlan mennyiségű kommentben dicsérték a rajongók a színésznő új külsejét. Valaki ezt írta: “Fantasztikus, mint mindig! Szeretlek, Jennifer!” Másvalaki ezt kommentelte: “Szeretlek kamaszkorom óta!”

Ám többen is azt sejtették, hogy a színésznő plasztikai beavatkozáson esett át, esetleg felvarratta a szemöldökét. Volt, aki szerint egyenesen “felismerhetetlen” a képen.

Szellemes válasz

Love Hewitt válaszolt ezekre a kommentekre, mégpedig szellemes és játékos módon Instagramon. “Sokan írták, hogy máshogy nézek ki.” Majd hozzátette: “Én mindig ugyanúgy nézek ki. Természetesebb már nem is lehetnék. Így keltem fel. A filterek nem változtatnak meg annyira.”

Ami a válaszban igazán különleges volt, az az, ahogyan a videóban kinézett. A 44 éves színésznő egy rakás filtert használt az arcán, melyek teljesen megváltoztatták a kinézetét. Egy komoly megjegyzést is mellékelt hozzá: “Hadd döntse el mindenki, hogy használ filtert vagy sem. Legyetek jók. Legyetek kedvesek. Terjesszétek a szeretetet.”

Ezzel az üzenettel csakis egyetérteni lehet, és tiszteletreméltó, hogy a színésznő mennyire őszinte és nyílt az életével kapcsolatban. 44 évesen kendőzetlenül mesélt arról, hogy bizonytalannak érzi magát az öregedéssel kapcsolatban, ebben az érzésben pedig osztozni tudunk vele.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét