Jennifer Lopez mellvértje heves vitákat robbantott ki

0

Az egyik leghíresebb celebpár, Jennifer Lopez és Ben Affleck – “Bennifer” – megjelent az Elle 2023-as “Nők Hollywoodban” című rendezvényén, és ezúttal nem a látszólagos vitáikkal hívták fel magukra a figyelmet. JLo ruhája került a figyelem középpontjába, sok rajongója kritizálta anélkül, hogy tudták volna, mit is akar vele szimbolizálni.

Jennifer Lopez egy feltűnő, ezüst-kékes mellvértet viselt, amit Grace Ling, a szingapúri művész tervezett a divat és a 3D technológia kombinálásával a fenntartható dizájnt kihangsúlyozva. A darab tökéletesen Lopez testére volt igazítva, illett a vállaira, a mellére és az egész felsőtestére, hátul pedig teljesen nyitott volt. Lopez egy hosszú szűk fekete szoknyával párosította, mely kiemelte homokóra alakját.

Hasonló figyelemfelkeltő mellvértet már más sztárokon is láthattunk, viselt ilyen Zendaya, Rihanna és mások is. A dekoltázst takaró mellvért a kecses nőiesség és az erő modern értelmezésének megtestesítője is.

JLo átvette ötödik Elle Ikon-díját: “A sok dolog közül, amiről kislányként azt hittem, hogy leszek, a legutolsó az ikon volt.”

Lopez élt a lehetőséggel, és beszélt a határaink áttöréséről és a nők erejének ünnepléséről Hollywoodban: “Azok a dolgok, amiért a nőket általában kritizálják, mint például hogy meggondoljuk magunkat, érzelmesek vagyunk, a figyelmünk egyszerre több dologra terelődik, valójában szupererők, és a lényegei annak, amik vagyunk. Ezt jelenti igazából nőnek lenni.”

Annak ellenére, hogy a tekintetek egész este Lopezre szegeződtek, voltak, akik kritizálták a megjelenését. A trollok nemtetszésüket fejezték ki alig valamit takaró felsője miatt: “Vegyél fel ruhát! Az 50-es éveidben jársz.” Miközben voltak, akik egy autó motorháztetejéhez hasonlították a felsőjét. Ha valaki annyira ragyogó, mint Jennifer Lopez, mindig lesznek, akik kritizálják, még akkor is, ha semmi alapjuk nincs rá.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét