Jennifer Garner meglepte édesapját egy vintage születésnapi ajándékkal, amivel a gyermekkora előtt tiszteleg

0

Instagramon Jennifer Garner egy szívmelengető posztot tett közzé arról, mikor édesapjának, William Johnnak ajándékot adott át egy hétvégi utazás során, mikor szülővárosába, Charlestonba ment. A Hirtelen 30 színésznője aprólékosan megtervezte a különleges születésnapi meglepetést édesapjának.

Jennifer ezt írta a poszthoz: “Apa előszülinapi meglepetése: autózás a gyerekkori autójával, egy 1948-as Studebaker Championnal.” A felirathoz pedig egy fotót mellékelt kettejükről, ahogyan az autó mellett állnak. Azt is megemlítette, hogy “a kedves és nagylelkű” David King is csatlakozott édesapjához az emlékezetes autózás során.

Jennifer apukájának születésnapja szeptember 21-én van, ez a dátum pedig az Earth Wind and Fire 1971-es slágerében is fontos szerepet kapott. 2017-ben Jennifer így fejezte ki csodálatát édesapja iránt: “Mindig is tudtuk, hogy te vagy a legmenőbb apa!” – ezt pedig az is megerősíti, hogy Jennifer és édesapja együtt szerepeltek a Capitol One Venture reklámjában.

Ez a megható gesztus csak egyike volt azoknak, amiket Jennifer a hazalátogatása során tett, pedig csak 36 órán át tartózkodott ott. Jennifer további fotókat is megosztott az utazásáról, köztük sok megható pillanattal. Többek között együtt látható szeretett balett-tanárával, mentorával és “második édesanyjával”, Nina Lu Pasinettivel, ahogyan szeretettel ölelik egymást.

A színésznő egy csomaggyűjtő ajándékozást is szervezett, melyben a helyi Kroger élelmiszerüzlet Jennifer által nagyra tartott bébiételei és rágcsálnivalói voltak. Hálaképpen azoknak, akik csatlakoztak ehhez, írásban mondott köszönetet: “Köszönet mindenkinek, aki beugrott!”

Sok elfoglaltsága mellett azonban elsődleges célja volt a családjával tölteni az időt. A  bejegyzésében megosztott egyik fotón egy focimeccs után szorosan öleli magához unokaöccsét, és megosztott egy videót is, amiben unokaöccse bemutatja a foci tudását, miközben Jennifer a lelátón ül szerettei körében. Így viccelődött: “Mi az, hirtelen foci szakértő lettem?” – egy csipetnyi humort csempészve ezzel a családról szóló utazásába.

A színésznőnek lehetősége adódott találkozni húgával, Susannah-val is. Együtt pózolnak egy fotón, és Jennifer írásban is kifejezi elismerését húga iránt: “El sem tudnám képzelni az életemet a kishúgom, Susannah nélkül. (Melissa, hiányoltunk!)” Ezzel kifejezte azt is, hogy az utazás során hiányzott neki másik testvére, Melissa, akivel nem tudott találkozni.

Jennifer természetesen édesanyjára, Patricia Ann Garnerre is szakított időt. Egy kedves fotót posztolt, melyen fogják egymás kezét, tükrözve az értékes anya-lánya pillanatot.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét