Jennifer Aniston elárulta, mitől van ilyen jó formában 54 évesen

0

Miközben a világ folyamatosan azon csodálkozik, hogyan tud Jennifer Aniston ilyen hihetetlenül jól kinézni 54 évesen, a színésznő elárulta fitneszrutinját, amitől leesett az állunk. Kiderült, hogy kifogástalan fizikumának titka nem a több órás, fárasztó edzésekben rejlik, hanem valami sokkal egyszerűbb dologról van szó.

Nem erőlteti meg magát túlságosan.

Jennifer Aniston számára nem ismeretlen a törekvés, hogy fitten és egészségesen tartsa a testét. Ám még a legelszántabb fitnesz rajongók is tudják, hogy a túlzott erőltetés nem vezet semmi jóra. A Jóbarátok 54 éves sztárjának ezért egy meglepő módszere van az edzéssel kapcsolatban: hallgat a testére.

Aniston reggeli és esti rituáléi meditálásból, gyakorlatokból, sok víz fogyasztásából állnak, de ha nem pihente ki magát éjjel, nem fél visszavenni a tempóból. Aniston fitneszhez való hozzáállásából különös hangsúlyt kap a jó alvás, ami nélkülözhetetlen az egészséges testhez.

“Az alvás különleges. Gyönyörű” – mondta.

Jennifer Aniston szerint, akit a Gyagyás gyilkosság 2. főszerepében láthatunk Adam Sandler oldalán, a jó alvás nagyon fontos az egészséghez. Azt vallja, hogy az alváshiány számos egészségi problémákhoz vezethet, és olyan hiányt idéz elő, amit nem lehet maradéktalanul pótolni. Arról is beszélt, hogy fiatalabb korában természetes dolognak tartotta az alvást, és napi 3-5 óra alvás elegendő volt neki, de mostanra rájött, mennyire fontos a pihenés ahhoz, hogy csúcsformában legyen.

“Nem erőltetem magam túlzottan (edzés tekintetében), mert sérüléshez vezethet, mikor a tested és az agyad nincsenek kellően kipihenve” – magyarázta Aniston.

Minden egyszerűbb, mint gondolnánk.

Jennifer Aniston titka az egészséges élettel kapcsolatban egyszerű: a pihenés és a regenerálódás legyen a legfontosabb. A színésznő meditációval, hidratálással és gyakorlatokkal kezdi és zárja a napjait. Ha nem alszik jól, ehhez igazítja az edzés intenzitását, hogy elkerülje a sérülést és maximalizálja a regenerálódást. Azzal, hogy hallgat a testére és holisztikus megközelítéssel foglalkozik magával, Aniston bizonyítja, hogy a jó egészség tudatos megközelítéssel érhető el.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét