Jackie Chan elárulta, még soha nem hallott a Kardashianokról, mikor megkérdezték tőle, melyikük a kedvence

0

Mikor már azt hittük, lehetetlen jobban szeretni Jackie Chant, a híres színész és harcművész felpörgette az internetet a következő kérdésre adott válaszával: “Ki a kedvence a Kardashianok közül?” Az Access Hollywood interjúvolta meg Jackie-t, a kérdésre adott válasza pedig nagyon aktívvá tette az embereket a komment szekcióban.

Megnevettette az embereket, és cuki reakciókat váltott ki.

A 69 éves színész és harcművész a híres magazinnak adott interjút, mikor az ikonikus Kardashianokról kérdezték. Jackie válasza mindent vitt.

Érdekes módon Chan egy rossz szót sem szólt a Kardashianokra, csupán fogalma sem volt, kik ők.

Úgy tűnik, a Csúcsformában sztárja az egyetlen ember a Földön, aki nem tud a Kardashianok létezéséről. És talán még sokkolóbb a tény, hogy mennyire népszerű volt Hollywoodban és a showbizniszben az egész karrierje során.

Chan kijelentése már az interjú közben is megdöbbenést okozott.

A szóban forgó interjú még 2018-ban történt, mikor Jackie Chan az új filmjét, Az idegent promotálta. De a Kardashianok már akkor is a popkultúra ikonjainak számítottak.

Mikor feltették neki a kérdést, hogy: “Arra fogunk kérni, hogy nevezd meg a kedvenc Kardashianodat. Melyiket kedveled?” talán még nem álltak készen a válaszra.

“Kardashian? – kérdezett vissza a hollywoodi sztár. – Hogy érted, hogy Kardashian? Nem tudom. Ez angolul van?” A válasza annyira ütős volt, hogy a közösségi média azóta sem felejtette el.

5 évvel az interjú készítése után a Reddit lehelt újra életet bele, hogy újra megnevettesse az embereket a színésznek erre az elég provokatív kérdésre adott, őszinte válaszával.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét