Ismerd meg a világ legegyformább ikreit, akik ugyanazzal a férfival randiznak, hozzá akarnak menni feleségül, és gyerekeket szeretnének tőle

0

Az egyik legvarázslatosabb rejtély, ami az ikreknél előfordul, az a köztük lévő különleges kötelék. Közelebb állhatnak egymáshoz, mint más testvérek. Néha úgy érezhetjük, hogy az ikreknek rendkívüli, már-már telepatikus képességeik vannak.

Cikkünk főszereplői nemcsak ugyanúgy néznek ki, hanem mindent együtt is csinálnak, és ugyanabba a férfiba szerelmesek.

Rosszul érzik magukat, ha külön vannak.

Anna és Lucy DeCinque testvérek, akiket a leggyakrabban úgy írnak le, mint a “világ legegyformább ikrei”. De a párosban az ugyanolyan külsőnél sokkal több a közös.

Mindent megosztanak – a ruháiktól kezdte az ágyukig, és még közös párjuk is van, Ben. A TLC Extreme Sisters című műsorában is szerepeltek, és bevallották, hogy még a fürdőszobába is együtt járnak. Anna azt mondta egy interjúban, “Amikor kimegy a mosdóba, vele megyek, amikor zuhanyzik, vele megyek.”

“Mondd meg, mit akarsz, és mi megcsináljuk. Sosem vagyunk külön. Nem hiszem, hogy működnénk a másik nélkül. Szeparációs szorongásunk van. Össze vagyunk kötve” – osztották meg nyíltan a sajtóval.

Néha úgy cselekszenek, mintha egy ember lennének.

Az egypetéjű ikrek esetében néha a tipikus köteléknél sokkal erősebb alakul ki. Anna és Lucy bevallották, hogy szeparációs szorongástól szenvednek, ha nincsenek együtt. Szó szerint nem tudnak élni, ha a másik látótávolságon kívül van. Még az ételt is mérik, amit elfogyasztanak, szóval az is teljesen egyforma.

“Együtt zuhanyzunk, együtt csináljuk meg a sminkünket, egyszerre megyünk lefeküdni, együtt eszünk, együtt vagyunk éhesek, minden pontosan ugyanolyan. Lehet, hogy megszállottság, de mi így akarjuk élni az életünket, egy emberként élünk” – mesélték.

A szoros testvéri kötelék és a tükrözött személyiségük miatt tényleg kitűnnek a tömegből, de a szerelmi életük még a mindennapi szokásaiknál is nagyobb felháborodást keltett.

Egymás gyerekeinek anyukái szeretnének lenni.

Anna és Lucy elmondták, hogy ugyanazzal a férfival járnak jegyben, és azt tervezik, hogy ugyanakkor vállalnak babát. A hírek heves vitát váltottak ki az interneten, miután hozzátették, hogy egymás gyerekeinek anyukái lennének.

“Valószínűleg úgy fogom gondolni, hogy ami az enyém, az a tiéd is, ami a tiéd, az az enyém is, így lenne” – mondta Lucy a show egyik epizódjában.

Míg az ikrek magabiztosak voltak a döntésükkel kapcsolatban, az anyukájuk ellene volt, mondván, furcsa lenne, ha egy babának két anyukája lenne. Mindazonáltal a két nő rengeteg támogatást kapott a rajongóktól, és motiváltak maradtak a döntéseiket illetően.

A közös párjuk nagyon lojális a testvérek döntéseihez.

Közös barátjuk, Ben 2016-ban megkérte a testvérek kezét is. Egyelőre nem házasodtak össze, mivel a poligámia tiltott Ausztráliában. De a kapcsolatban maradva Ben nagy megértést mutat az összes dologgal, amit a duó képvisel, beleértve a kivételes köteléküket.

Egyik lány sem hajlandó szóba állni azokkal, akik kritizálják az életstílusukat és a boldog kapcsolatukat. Lucy ezt mesélte: “Ben megérti a köztünk lévő köteléket, és nem bírál minket. Ez az első naptól kezdve így volt. Soha nem volt semmi féltékenykedés.”

Hozzátette: “Nem tudom, hogy lehetett külön pasink. Az emberek úgy ítélkeznek felettünk, ahogy akarnak – így működik a mi esetünkben.”

Szerinted az egypetéjű ikreknek a személyisége is egyforma? Hogy reagálnál, ha a testvéred beleszeretne a párodba?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét