Isla Fisher és Sacha Baron Cohen 13 év házasság után befejezték

0

Az 52 éves Sacha Baron Cohen és a 48 éves Isla Fisher nyilvánosságra hozták döntésüket, miszerint közel 14 év házasság után elválnak. Mindketten Instagramon tették meg a bejelentést.

Egy forrás szerint Baron Cohen még 2023 év végén konzultált hollywoodi ügyvédekkel, bár a válást Londonban bonyolítják, ahol a pár jelenleg lakik.

Közös nyilatkozatukban a színészek elmondták: “Egy hosszú, több mint 20 éven át tartó teniszmérkőzés után most végre letesszük az ütőinket.” Meglepték a világot azzal, hogy bejelentették, már egy éve elváltak útjaik. “2023-ban közösen beadtuk a válókeresetet. Mindig is fontos volt számunkra a magánéletünk védelme.”

Hozzátették: “Örökké osztozni fogunk a gyermekeink iránti szeretetben és odaadásban. Őszintén értékeljük, ha tiszteletben tartják a családunk magánélet iránti vágyát.”

Először Sydney-ben, egy partyn találkoztak 2001-ben. Baron Cohen erre így emlékezett vissza: “Nagyon vicces volt. Az hozott minket össze, hogy kifiguráztuk a többieket. Rögtön tudtam. Nem tudom, nála ez így volt-e.”

2004-ben eljegyezték egymást, 2007-ben pedig Fisher felvette a zsidó vallást, Cohen vallását. 2010. március 15-én Párizsban, egy bensőséges hangulatú ceremónia keretében házasodtak össze.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét