Így öltözködnek a világ legelismertebb divatkritikusai

0
6390

A divat világa gyorsan változik, alig tudunk lépést tartani vele. Egy adott termék talán népszerű ma, de holnap kimegy a divatból. De a divatszerkesztők és újságírók sikeresen követnek mindenféle modern trendet, és még el is tudják sajátítani azokat.

Kíváncsiak voltunk, hogy mit viselnek azok az emberek, akik “mindent tudnak a divatról”. Nézzük!

Suzy Menkes

A mosolygó hölgy 75 éves, és ő az egyik legbefolyásosabb divatkritikus az Egyesült Királyságban. Nem is olyan régen az International Herald Tribune szerkesztője volt, most pedig a Vogue International szerkesztője. A szakmai készségei ellenére a megjelenése gyakran vitatott a divatszakmában.

Lynn Yaeger

Lynn Yaeger a világ egyik legmegdöbbentőbb (és legbefolyásosabb) divatújságírója. Írt a Vogue magazinnak, és divatszerkesztőként dolgozik a Vogue.com-nál. Ez a nő tudja, hogyan tűnjön ki a tömegből, de kételkedünk benne, hogy kölcsönkérnéd bármelyik összeállítását.

Anna Dello Russo

Anna Dello Russo kreatív tanácsadó és szerkesztő a Vogue Japannál. Szereti a vakmerő megjelenést, és tudja, hogy hogyan legyen stílusos és különös egyszerre. Anna designer ruhákat és kiegészítőket is gyűjt.

Grace Coddington

Ez a vörös hajú nő korábban modell volt, most a kreatív igazgató a Vogue magazinnál. Gyakran választ rendkívüli ruhákat, de el kell ismernünk, hogy Grace fiatalos ahhoz képest, hogy 78 éves.

Miroslava Duma

Miroslava Duma az egyik legsziporkázóbb ember a világon, ha az orosz divatról van szó. A stílusa könnyed és elegáns. Karrierje kezdetén Duma mint project igazgató dolgozott a Harper’s Bazaarnál, most pedig saját divat oldalának, a Buro 24/7-nek főszerkesztője.

Emmanuelle Alt

Amikor a Vogue Paris főszerkesztőjét kérik, hogy válasszon a szoknya és a nadrág között, mindig az utóbbit választja. Alt megjelenése hibátlan, imádja a klasszikusabb stílust és a visszafogott színeket.

Christine Centenera

Christine Centenera korábban a Harper’s Bazaar Australia divatszerkesztője volt, ma pedig senior divattervezőként dolgozik a Vogue Australiánál. Ő aztán tudja, hogy hogyan kell egy egyszerű, mégis elegáns és stílusos megjelenést összeállítani.

Carine Roitfeld

Carine Roitfeld a Vogue Paris korábbi főszerkesztője, ő és a divat elválaszthatatlanok. Carine alapította a CR Fashion Book Magazine-t, ő lett a főszerkesztője, és továbbra is a világ legdivatosabb embereinek egyike.

Anna Wintour

Anna Wintour 1988 óta a Vogue főszerkesztője. Mindig elegáns, és a divatipar egyik legbefolyásosabb személyének tartják.

Angelica Cheung

Angelica Cheung a Vogue China főszerkesztője. Nem olyan híres a divat világában, de ez nem állítja meg abban, hogy stílusos legyen.

Kerry Pieri

Kerry Pieri a Harper’s Bazaar divat igazgatója. Inkább az egyszerű és kényelmes darabokat kedveli és mindig hihetetlenül stílusos. Az Instagram oldala tele van csodálatos összeállításokkal.

Julia Sarr-Jamois

Mindig fel fogod ismerni a British Vogue divatszerkesztőjét. Pazar összeállításai és a terjedelmes haja szolgálnak a legegyedibb jellemzőiként. Köszönet a stílusérzékéért, rajta van a világ leglenyűgözőbb nőinek listáján.

Kate Lanphear

Kate Lanphear dolgozott a Vogue Australiának, a Harper’s Bazaar Australiának és az amerikai Elle-nek, a Maxim főszerkesztője volt, és nemrég a Marie Claire kreatív igazgatója lett. Kombinálja a férfi és a női ruhákat, és igazán stílusos.

Giovanna Battaglia Engelbert

Giovanna Battaglia olasz divatszerkesztő és kreatív igazgató. Tudja, hogy hogyan kombinálja a merész színeket és a különböző hosszúságú ruhákat. Giovanna megmutatja a világnak, hogy hogyan legyünk stílusosak, különösen akkor, ha leopárd minta viseléséről van szó.

Glenda Bailey

Glenda Bailey a Harper’s Bazaar főszerkesztője. Az Instagram képeiből ítélve előnyben részesíti az egyszínű ruhákat. De néha elkaphatjuk, amikor igazán merész darabokat visel.

Alexa Chung

Alexa Chung, a British Vogue szerkesztője, minden tudását használja a divatról. A ruháival próbálja kihangsúlyozni a természetes szépségét, vékony testét és hosszú lábait.

Ki a te példaképed a divatszakmában? Mondd el, miért!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét