Így néznek ki napjaink leggyönyörűbb nőinek gyermekei (Heidi Klum lánya elbűvölő)

0
3650

Annak ellenére, hogy a szupermodelleknek szuper szoros a napirendjük és a munkájuk, tele divatbemutatókkal és fotózásokkal, mégis tudnak gyereket vállalni – néhányan még többet is. Bár a természet nem mindig kegyes, a divatvilág leggyönyörűbb női szerencsések, nézz csak rájuk és a gyerekeikre!

Átnéztünk számos fotót napjaink legszebb modelljeiről, és megtudtuk, hogy szerencsés génjeikből mennyit örököltek a gyerekeik.

1. Natalia Vodianova fiai és lánya

A 37 éves Natalia Vodianova nemcsak világhírű szupermodell, hanem 5 gyermek édesanyja is. Amikor összeházasodott Justin Portmannel, 3 gyermeke született: a fiai, Lucas Alexandr és Victor (jobbra) és a lánya, Neva (balra). A másik két gyereke, Maxim és Roman, akkor született, amikor hozzáment Antoine Arnault-hoz.

2. Alessandra Ambrósio fia és lánya

A brazil szupermodell és színésznő lengyel-olasz gyökerekkel rendelkezik. Alessandra Ambrósióra leginkább úgy emlékszünk, mint Victoria’s Secret angyal. 17 évig dolgozott a vállalatnak. Ambrósiónak 2 lánya van, Anya és Noah. Édesapjuk pedig az üzletember, Jamie Mazur.

3. Candice Swanepoel a fiaival

Candice Swanepoel néhány kozmetikai és parfüm cég arca. 2007-ben a modell először tűnt fel Victoria’s Secret divatbemutatón, és 2010 óta hivatalosan Victoria’s Secret angyal. 12 éve kapcsolatban él a modell Hermann Nicolival. Soha nem házasodtak össze, de van 2 gyönyörű gyerekük, Anaca és Ariel.

4. Heidi Klum lánya

Amikor Heidi Klum életet adott legidősebb lányának, szakított a lány biológiai apjával, és elkezdett randizni az énekes Seallel. A kor előrehaladtával Helene nagyon hasonlít az édesanyjára. A párnak már 4 gyereke van: Helene Boshoven, Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel, és Lou Sulola Samuel. 2012-ben Klum és Seal szakítottak.

5. Kim Basinger lánya

Ireland Baldwin a modell és színésznő Kim Basinger és a színész Alec Baldwin lánya. Gyerekkora óta a lány mindig modell akart lenni, és aktívan dolgozik ezen a területen annak ellenére, hogy kritizálják, hogy túlsúlyos. Ireland nem szégyenkezik a testével kapcsolatban, rendszeresen posztol igen leleplező fotókat magáról az Instagram oldalán.

6. A legendás Twiggy és lánya

Lesley Hornby, akit Twiggyként is ismernek, arról híres, hogy ő volt az első szupermodell és ikon a 60-as években. Az első házasságában Michael Witney színésszel a legendás modell életet adott egyetlen lányának, Carlynak. Carly szintén a divatszakmában dolgozik mint textiltervező.

7. Kate Moss lánya

Kate Moss lánya követi anyja nyomdokait, és elkezdte felépíteni a saját modell karrierjét. A lány már a Marc Jacobs kozmetikai vonalának arca, és feltűnt néhány címlapon, beleértve a Dazed magazint is, melynek apja, Jefferson Hack a társalapítója.

8. Linda Evangelista a fiával

A 90-es évek egyik ikonikus szupermodellje, Linda Evangelista egy francia milliomossal, François-Henri Pinault-val randizott. Amikor Pinault megtudta, hogy Evangelista terhes, azonnal szakított vele, és hamarosan elvette Salma Hayeket. Evangelista megszülte Augustin nevű fiát, és volt egy hosszú pere a fiú apja ellen. Azt akarta, hogy fizessen gyerektartást.

9. Cindy Crawford gyerekei

Kaia és Presley Gerber megnyerték a genetikai lottót. Édesanyjuk legendás szupermodell, édesapjuknak pedig vendéglője van, de korábban ő is modell volt. Kaia és Presley mindketten egyre népszerűbbek a divatiparban, vezető márkákkal szerződnek, és fotózásokon vesznek részt magazinok számára. Nincsenek sokkal a Hadid család mögött népszerűség szempontjából.

10. Doutzen Kroes fia és lánya

A holland szupermodell és színésznő, Doutzen Kroes képviseli a frízek kis etnikai csoportját. A modell hozzáment a DJ Sunnery Jameshez, és együtt nevelik 2 gyermeküket, a fiukat Phyllon Joyt és a lányukat, Millena Mayt.

11. Karolína Kurková fiai

A cseh modell, Karolína Kurková a legszexibb szőke nő volt 2007-ben, több mint 40 Vogue címlapon szerepelt világszerte, és az egyik legjobban fizetett modellé vált. Kurková boldog házasságban él Archie Drury filmproducerrel, és közösen nevelik 2 gyermeküket, Tobian Jacket és Noah Lee-t.

12. Irina Shayk és Bradley Cooper lánya

2017-ben született az orosz szupermodell, Irina Shayk és a színész, Bradley Cooper lánya, Lea de Seine Shayk Cooper. Sajnos 2019 júniusában a pár szakított, de mi alig várjuk, hogy láthassuk, ahogy a gyermek felnő, és hogy a vonzó szülők génjeiből milyen kombináció alakul ki.

Szerinted ezek közül a gyerekek közül ki volt a legszerencsésebb az örökölt gének szempontjából?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét