“Hozzámentem a mostohatestvéremhez, és a kritikák ellenére sem fogom ezt megbánni.”

0

Matilda és Samuli Eriksson mostohatestvérek, akik szüleik házassága révén ismerték meg egymást. Eleinte nem kötődtek egymáshoz, később azonban fülig egymásba szerettek. A társadalmi ítélkezés és a negatív kommentek ellenére már össze is házasodtak.

Mostohatestvérekből szerelmesek.

Ez a szerelmi történet igazi online szenzáció lett, mikor a nő megosztotta azokat a különleges körülményeket, melyek közepette megismerte férjét. Matilda Eriksson elárulta, hogy szerelmük egészen váratlan módon kezdődött azzal, hogy édesanyja és új férje összeházasodtak 2019-ben, ezzel Samuli a mostohatestvére lett.
Egy showműsorban elárulták, hogy a kapcsolatuk még csak nem is indult barátságosan, hiszen Matilda nagyon “idegesítőnek” találta Samulit.

Aztán 3 év után, 2021-ben romantikus fordulat állt be kettejük viszonyában, mikor Samuli megcsókolta a nőt. A dolgok gyorsan haladtak előre, és Samuli összeköltözött Matildával. Matilda bevallotta, hogy a kezdeti könnyedség ellenére összezavarodott és aggódott amiatt, hogy mit szólnak majd mások.

Nem ment minden egyszerűen.

Matilda beszélt kezdeti fenntartásairól, mikor azt gondolta, helytelenül cselekszenek, és furcsának érezte a szituációt. Samuli számára a dolog szintén zavaros volt, ugyanakkor szórakoztató is. Annak ellenére, hogy próbálták elfojtani az érzelmeiket, nem tudták letagadni az egymás közti, egyre erősebb kötődést, és végül felfedték érzéseiket a család előtt.

Matilda barátai erkölcsi szempontból kérdőjelezték meg a kapcsolatukat, de édesanyja arra bátorította, hogy hallgasson a szívére. Nem mindennapi szerelmi történetüket a mostohatestvérek újabb szintre emelték azzal, hogy összeköltöztek.

Nem adták fel.

Samuli biztosította Matildát afelől, hogy nem kell aggódnia a kritikák miatt. Egymás iránti elköteleződésüket közös elhatározással eljegyzéssel pecsételték meg, majd házasságkötéssel tették fel rá a koronát.

Mivel a helyzetük jogi vonatkozására is kíváncsiak voltak, a pár kutatásba kezdett. Eleinte elavult információkat találtak csak, melyek jogi korlátozásokat vetítettek előre. Egy joghallgató barátjuk segítségével azonban rájöttek, hogy semmiféle jogi akadály nem áll az útjukba, hogy mostohatestvérekből házastársak legyenek.

2022 júliusában Matilda és Samuli törvényes házasságot kötöttek, megfelelve az Egyesült Királyság minden jogi követelményének. Matilda édesanyja és nevelőapja is kifejezték támogatásukat, látva, hogy tökéletes párt alkotnak és saját magukra emlékeztetik őket. Matilda még azzal is viccelődött, hogy ugyanaz lett a vezetékneve, mint édesanyjának.

Csak úgy özönlöttek rájuk az online kritikák.

A közösségi médiában, főként TikTokon, ahol történetükről posztolnak, rengeteg kritikát és negatív véleményt kapnak. Egyesek a rosszallásukat fejezik ki, “egyenesen a börtönbe” küldenék őket, és “furának” tartják a párt. Ám Matilda hangsúlyozza, hogy köztük nem áll fenn vér szerinti rokonság, és a helyzetüket nem kellene tabuként kezelni.

Bár barátokat és követőket is vesztettek, sokaknál visszhangra találtak. A legtöbben örülnek szerelmüknek, sokan különlegesnek és szívmelengetőnek tartják történetüket. TikTokon több ezer pozitív kommentet kapnak, melyek azt a hitet erősítik, hogy az igaz szerelem nem ismer korlátokat.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét