Hogyan néz ki ma az a 14 jóképű színész, aki a 2000-es években ellopta a szívünket

0

Mintha csak tegnap lett volna, hogy a 2000-es évek sorozatait és filmjeit néztük. Imádtuk a tehetséges és jóképű színészeket. De azóta eltelt vagy 20 év, a színészek némelyike pedig igazi hollywoodi sztár lett, másoknak viszont ez nem jött össze, őket csak az emlékeinkből tudjuk visszaidézni.

Olyan színészek következnek, akik a 2000-es években minden nő szívét meghódították.

1. Ashton Kutcher 44 éves

Sokan emlékeznek rá a Hé, haver, hol a kocsim? vagy a Pillangó-hatás című filmekből. Elsősorban vígjátékokban szerepelt, de a drámai műfajban is kipróbálta magát, például a Jobs – Gondolkozz másként című filmben.

2. Robert Sheehan 34 éves

Miután a Kívülállókban alakította Nathan szerepét, hirtelen híressé vált. Játszott a Ragadozó városok és az Irgalmatlan szamaritánus című filmekben, mostanában pedig a Netflix Az Esernyő Akadémia című sorozatában látható.

3. Adam Sandler 55 éves

Napjaink egyik leggazdagabb színésze. Az 50 első randi, a Happy, a flúgos golfos és az Apafej című filmekből is ismerhetjük. Napjainkban is elképesztően népszerű és sikeres producer, filmje, a Gyagyás gyilkosság nagy sikert aratott a Netflixen. A csatornával további 4 filmre szerződött le.

4. Aaron Taylor-Jackson 32 éves

A Ha/Ver című filmmel vált ismertté, de szerepelt az Anna Karenina és a Bosszúállók: Ultron kora című filmben is. Johnson karrierje elég gyorsan ívelt felfelé, nemrég a Törvényen kívüli királyban és Christopher Nolan filmjében, a Tenetben láthattuk.

5. Owen Wilson 53 éves

A 2000-es években a vígjátékok sztárja volt. Az Új csapás, a Marley meg én ikonikus filmjei voltak. Wilson még mindig készít filmeket, melyekben drámai tehetségét is megmutatja.

6. Matthew McConaughey 52 éves

Miután a romantikus filmek hőseként híressé vált, hihetetlen átalakulásokkal nyűgözte le a nézőket. A Mielőtt meghaltam című filmmel elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat, de a A törvény nevében című sorozatban is ikonikusat alakított. Egyik legutóbbi filmje az Úriemberek.

7. Joseph Gordon-Levitt 41 éves

Korán kezdte karrierjét, szerepelt sorozatokban, tinifilmekben és thrillerekben is. A legtöbben Tom szerepéből ismerhetik Az 500 nap nyár című filmből. Bár olyan neves produkciókban is játszott, mint az Eredet és A sötét lovag: Felemelkedés, mégsem lett belőle igazi hollywoodi sztár.

8. Orlando Bloom 45 éves

Egészen addig nem vált belőle sztár, míg el nem játszotta Legolas szerepét A Gyűrűk Ura-trilógiában. Klasszikussá vált filmjei A Karib-tenger kalózai és a Mennyei királyság. 2010-ben visszatért ahhoz a szerephez, ami híressé tette: A hobbit-trilógiához. Jelenleg a Carnival Row című tévésorozatot forgatja.

9. Ethan Hawke 51 éves

Korán kezdte a színjátszást, de igazán híressé a 2000-es években vált. A Kiképzés, a Fegyvernepper, A 13-as rendőrörs ostroma című filmekben is láthattuk. Voltak kevésbé sikeres filmjei is, sok horror- és független filmben játszott, mint például a Sráckor.

10. Clive Owen 57 éves

Híres filmjei az Artúr király, a Kisiklottak és a Sin City – A bűn városa. Szerepel az American Crime Story új évadában, melyben Bill Clintont alakítja.

11. Channing Tatum 42 éves

Utcai táncost alakított a Step Up című filmben, ezzel pedig több millió rajongót szerzett magának. A táncfilm sikere után olyan világhírű produkciókban szerepelt, mint a G. I. Joe: A Kobra árnyéka, A sas és a Kingsman: Az aranykör. Romantikus komédiákban is láthattuk, mint a Kedves John, a 21 Jump Street: A kopasz osztag, de drámákban is játszott, például a Foxcatcher című filmben.

12. Tobey Maguire 47 éves

2002-ben jött ki az első Pókember-film, ami szupersztárrá tette a színészt. Sajnos, azóta is ez volt a legjelentősebb szerepe. De láthattuk a Gyalogáldozat és A nagy Gatsby című filmekben is.

13. Bradley Cooper 47 éves

Sok filmben szerepelt, de igazi hírnevet a Másnaposok hozott neki. Cooper okosan válogatott a szerepajánlatok között, ezért játszott olyan filmekben, mint a Csúcshatás és az Amerikai botrány. Producerként és rendezőként is kipróbálta magát. A Csillag születik című filmnek főszereplője, producere és rendezője is volt egyben, az alkotás számos Oscar-díjat zsebelt be.

14. Josh Hartnett – 44 éves

A nagy szerepei után, mint a Pearl Harbor – Égi háború és a A Sólyom végveszélyben, Josh Hartnett lett az egyik legígéretesebb hollywoodi sztár. De a 2000-es években elért sikereinek valahogyan vége szakadt. Mostanában a színész nem szerepel sokat, inkább B-kategóriás filmekben és tévésorozatokban tűnik fel.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét