Hogyan kapott Salma Hayek második esélyt a szerelemben, és lett 4 gyermek büszke anyukája

0

Salma Hayek szerény, csendes életet tervezett magának a birtokán, de az élet valami egészen mást tartogatott neki. Nem számított arra, hogy egy olyan férfi keresztezi majd az útját, akinek már vannak gyermekei. Ahogyan arra sem számított, hogy 41 évesen lesz édesanya. De ma már 4 gyermek büszke anyukájának mondhatja magát ebben a nagy mozaikcsaládban.

Feladta a reményt, hogy megtalálja az igazi társát.

Sohasem tudhatjuk, mit tartogat számunkra a jövő. Salma is így érezhetett, mikor megismerkedett François-Henri Pinault-val, hiszen arra sem számított, hogy még valaha szerelmes lesz, pláne nem arra, hogy férjhez is fog menni.

“Akkoriban, mikor megismerkedtünk, én már eldöntöttem, hogy nem akarok férjet. Berendezkedtem egy teljesen másfajta életre. A birtokomon akartam élni a rengeteg állattal. Néha eljönni Los Angelesbe, és dolgozni kicsit. Nem akartam költekezni, nem érdekeltek a ruhák, ékszerek, drága autók. Mindenem megvolt, amit akartam” – mesélte a színésznő.

De minden megváltozott, mikor találkozott Pinault-val. “Aztán jött ő, levett a lábamról, és megváltoztatta az egész világomat.” Ez 2006-ban történt. Bár eleinte csak egy gazdag, hiú embernek tartotta, a beszélgetések során rájött, hogy ez csak előítélet volt a részéről.

“Megkérdeztem tőle, ha nem azzal foglalkozik, amivel, akkor mi lett volna az álma. Erre azt felelte, űrhajós lett volna, és nekem is ez volt az álmom! Aztán elkezdtünk beszélgetni a fizika különböző elméleteiről, ami az én titkos szenvedélyem. És a foci! Hatalmas focirajongó vagyok! Senkivel nem tudtam ezekről a dolgokról beszélni, főleg nem első találkozáskor. Általában nem ez a témája a beszélgetéseknek. De rájöttem, hogy ez az ember, aki annyira másnak tűnik, mégiscsak az igazi párom.”

Szakítottak, de rájöttek, hogy a szerelmük megérdemel még egy esélyt.

Amikor egy éve voltak együtt, eljegyezték egymást. 2008-ban azonban, nem sokkal a gyermekük megszületése után kiderült, hogy Pinault-nak egy másik nőtől született gyermeke, mielőtt kapcsolatba bonyolódott volna Salmával. Felbontották az eljegyzést, és külön utakra indultak.

Bár Salma összetört, a kislánya boldoggá tette. Elhatározta, hogy továbblép. De 2009-ben újra összejöttek, össze is házasodtak Velencében, ahol megismerkedtek és szerelmesek lettek egymásba.

16 év után is életben tartják a lángot.

Salma számára férje “kész csoda”. Nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy túl tudtak lendülni a nehézségeken és kitartottak egymás mellett: “Jobb férfit találtam, mint amit valaha az életben el tudtam volna képzelni. Igazából ő talált meg engem. Én nem keresgéltem. Sokkal jobb emberré tett.”

Pinault is élvezi a családos életet, házassági esküjük megújítása alkalmából meg is lepte feleségét. A színésznő erről posztolt Instagramon: “A nyár a végéhez közeledik. A legjobb része az volt, mikor a férjem meglepett a házassági fogadalmunk megújításával. Nem ezt a ruhát választottam volna magamnak, de azt mondták, a strandra megyünk!”

Nagy mozaikcsaládot hoztak létre.

Szakításuk már a múlt ködébe vész. Salma szoros kapcsolatot alakított ki Pinault fiával, akiről gyakran posztol fotót is. Férje előző két házasságából született két lányával szintén nagyon jó a kapcsolata.

Bár Salma nagyon szeretett volna még saját gyerekeket, mivel 41 évesen lett először édesanya, ez már nem sikerülhet neki. Ezért is érzi magát annyira szerencsésnek, hogy van 3 nevelt gyermeke is. “Áldás számomra, hogy a férjemnek van három gyermeke. Így nekem összesen négy gyerekem van. És mind annyira mások.”

Salma Hayek számára a boldog házasság titka egymás kölcsönös támogatása. “A megfelelő férfihoz mentem feleségül. Valószínűleg ez a legfontosabb. Mindenben támogatjuk egymást. Azt akarjuk, hogy a másiknak a lehető legjobban menjenek a dolgai. Boldoggá tesz téged is, ha látod, hogy a párod mennyire jól halad előre.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét