Henry Cavill szíve egy olyan nőé, aki az életben és az üzletben is a társa

0

Henry Cavillt többször is megválasztották a legszexibb férfinak, a világon sok nő számára ő testesíti meg a férfiideált. Rajongói bánhatják, Cavill viszont nagyon is örül neki, hogy 2021 óta már nem egyedülálló. A szerelmet Natalie Viscuso személyében találta meg, aki producer és egy filmstúdió vezetője. Több film kapcsán is dolgoztak már együtt.

A kapcsolatukat elnézve láthatjuk, hogy ők ketten jól egymásra találtak.

Tanulnak egymástól.

Cavill tökéletes módot választott arra, hogy megismertesse a világgal párját. Dicsérte az intelligenciáját és a szépségét, miközben olyan szeretettel nézett rá, hogy attól bárki azonnal elolvadna. Egy olyan fotót posztolt, amin éppen sakkoznak, és ezt írta hozzá: “Ez vagyok én, mikor még magabiztosnak tűntem, percekkel azelőtt, hogy az én gyönyörű szerelmem, Natalie legyőzött sakkban.” Csak egy igazi férfi képes elismerni egy nő nagyságát, és ez nagyon tiszteletre méltó tulajdonság.

De Natalie-nak is lépést kell tartania Henryvel, különösen ami a sportos hobbikat illeti. A színész gyakran vesz részt ilyen kihívásokban, és arra biztatja a párját is, hogy tartson vele, amikor csak lehetséges.

Natalie Henry legfőbb támasza.

Nem lehet egy kapcsolat működőképes anélkül, hogy a felek a másik legnagyobb rajongói ne lennének. Viscuso pedig bizonyította, hogy mindenben Henry mellett áll. Nemrégiben a The Hollywood Reporter összeállítást készített Henryről, ez pedig Natalie-t annyira meghatotta, hogy Instagramon rögtön kifejezte, mennyire büszke párjára. “Te vagy a legnagyszerűbb ember, akit valaha ismertem. Annyira büszke vagyok, hogy szó szerint sírok.”

Közös a szenvedélyük.

Henry színész, Natalie pedig szintén a filmes szakmában dolgozik, ezért kijelenthetjük, hogy közös a szenvedélyük is. Cavill és Viscuso együtt dolgoznak a Warhammer elnevezésű játék filmes adaptációján. Henry így írt Instagramon a közös munkáról: “Miután már 22 éve vagyok ebben a szakmában, végre úgy érzem, megvan a kellő tapasztalatom, hogy egy Warhammer-univerzumot életre kelthessek. A Natalie Viscusóval való együttműködés pedig kimondhatatlan áldás (…).”

Viscuso is nagyon boldog, hogy csatlakozhat párjához ebben a kalandban. Elmondta, mennyit jelent számára, hogy megkapta ezt a különleges projektet. “A fantasy, sci-fi és a horror az alkotói nyelvem alapkövei, így mikor Henry néhány évvel ezelőtt bevezetett a Warhammer világába, rögtön otthon éreztem magam.”

Mindketten imádják a kutyákat.

Cavill közismerten nagy kutyabarát. Kutyáját, Kalt mindig viszi magával a munkába, bárhova is kell mennie. Kal a legjobb barátja. “Ő igazából a legjobb barátom. Mindenhova együtt megyünk. 8 éves és rengetegszer megmentett már érzelmileg, lelkileg.”

Szerencsére Natalie-nak is van egy legjobb kutyabarátja, Meat, aki már 14 éves. Akárcsak Henry, ő is sokat posztol kutyájáról, látszik, hogy elválaszthatatlanok.

Henry nagyon óvja Natalie-t.

Kapcsolatuk kezdetén Henry és Natalie sok kritikát kaptak. A helyzet olyannyira eldurvult, hogy Cavillnak közbe kellett lépnie, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen ennek.

Ezt írta Instagramon: “Sok minden – nevezzük spekulációnak – kelt szárnyra a magánéletem és az üzleti kapcsolataim tekintetében. Tudom, hogy szórakoztató lehet pletykálni és találgatni, de rossz helyen élitek ki ezt a szenvedélyeteket, és kárt okoztok azoknak, akik nekem a legfontosabbak. Nagyon boldog vagyok a szerelmi kapcsolatomban és az életben is. Hálás lennék, ha velem örülnétek.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét