Heidi Klum és férje, Tom Kaulitz bizonyítják, hogy a korkülönbségtől lehet igazi a szerelem

0

A kutatók szerint a 10 évnél nagyobb korkülönbség 39%-kal növeli a válás esélyét. Ennek ellenére úgy tűnik, a szerelem nem törődik a korkülönbséggel, sokan élnek egészséges és boldog kapcsolatban olyan párral, aki jelentősen idősebb vagy fiatalabb náluk. Erre példa Heidi Klum és a férje, Tom Kaulitz, aki több mint 16 évvel fiatalabb a szupermodellnél.

Mindig érdekes látni, hogyan bontakozott ki egy szerelem, ezért döntöttünk úgy, hogy többet megtudunk Heidi és Tom történetéről.

Heidi kétszer volt házas, mielőtt megismerte Tomot.

Mielőtt ismertté és a Victoria’s Secret első német angyalává vált volna, Heidi Klum komoly kapcsolatban élt Ric Pipinóval. Ők ketten 1997-ben házasodtak össze, de 5 évvel később elváltak. A szupermodell ezt követően rövid ideig kapcsolatban volt az olasz üzletemberrel, Flavio Briatoréval, aztán terhes lett a lányával, Lenivel.

Röviddel ezután szakítottak, és Heidi a brit énekessel, Seallel kezdett randizni még 2004-ben, aki 11 évvel volt idősebb nála. Közvetlenül az első randijuk után elmondta neki, hogy várandós. Seal a kezdetektől fogva rendkívül támogató volt: “Teljesen tiszta volt a helyzet, pontosan tudtam, hogy mit kell tennem.” Jelen volt Leni születésénél, és később törvényesen örökbe fogadta őt.

A Seallel való szakítása mindenkit meglepett.

A pár egy évvel Leni születése után házasodott össze, és 3 közös gyermekük született. Seal és Heidi 7 évig voltak férj és feleség, és még ceremóniákat is tartottak évente a fogadalmuk megújítása céljából. Tehát amikor 2012-ben bejelentették, hogy szakítottak, az mindenkit sokkolt. A válás 2014-ben zárult le, de azóta is együtt nevelik a 4 gyermeküket.

Harmadszorra sikerült, találkozott Tom Kaulitz-cal.

Mielőtt megismerte volna jövendőbeli férjét, Heidi igazából a férfi ikertestvérével találkozott, Bill Kaulitz-cal, aki szintén a Tokio Hotel tagja volt. A Germany’s Next Topmodel című műsor kapcsán dolgoztak együtt, de ekkor a szupermodell egyáltalán nem tudta, hogy Billnek van egy ikertestvére. 2018-ban egy közös barát révén ismerkedtek meg, és rögtön megkedvelték egymást.

“Végre megtaláltam az igazit” – mondta Heidi, mikor 46 évesen ismét férjhez ment.

Néhány hónappal később Tom feltette a nagy kérdést, így kevesebb mint 1 év alatt idegenekből ifjú házasokká váltak. “Egyszerűen annyira jól ismerem. Úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit. Eddig minden annyira jó. Remélem, így marad” – áradozott a modell egy interjúban az új kapcsolatáról.

Elérték, hogy a korkülönbség ellenére működjön a kapcsolatuk.

Bár a pár látszólag sosem törődött a korkülönbséggel, néhányan felvetették, hogy működhet-e a kapcsolatuk úgy, hogy a férfi 16 évvel fiatalabb. “A párom jóval fiatalabb, mint én, és sokan megkérdőjelezik ezt, és kíváncsiskodnak” – mesélte 2018-ban.

“Én egyébként nem gondolok erre gyakran. Csak boldogan kell élned anélkül, hogy túl sokat aggódnál amiatt, hogy mások mit gondolnak, mert az aggódás csak ráncokat okoz” – viccelődött Heidi.

“Először érzem azt, hogy olyan partnerem van, akivel együtt bármit megtehetek.”

Annak ellenére, hogy Tom jóval fiatalabb Heidinél, a kapcsolatuk erős azóta is, hogy 2019-ben összeházasodtak. A Tokio Hotel gitárosa remek nevelőapja Heidi 4 gyermekének. Még vezetni is tanította a 2 idősebbet, és nagyon boldog, hogy minőségi időt tölthet a gyerekekkel.

“Úgy érzem, végre megtaláltam azt, akihez igazán illek. Nagyon romantikus alkat vagyok, sok furcsa dolgot csinálok, például üzeneteket hagyok mindenfelé, sok mindent megteszek érte, és nagyszerű, amikor ezt visszakapod a partneredtől – mesélte Heidi a férjéről 2021-ben. – És először érzem azt, hogy olyan partnerem van, akivel együtt bármit megtehetek.”

Volt már olyan kapcsolatod, ahol nagy volt a korkülönbség köztetek? Szerinted hogyan hat az a kapcsolatra, ha az egyik fél több mint egy évtizeddel idősebb a másiknál? Oszd meg a gondolataidat!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét