Gwyneth Paltrow elárulta, kortalan bőrének titka egy különleges olaj

0

Bőre még mindig ragyogó és hibátlan. Ha ránézünk, el sem hinnénk, hogy valaha bőrproblémákkal küzdött. A színésznő, aki nagyon sajátságos szépségápolási rutint követ, őszintén beszélt arról, hogyan ápolja bőrét és mi a titka fiatalos kinézetének.

Száraz a bőre.

Paltrow Instagramon posztolt egy videót, melyben a szépségápolási rutinjáról beszélt.

“A bőröm hajlamos nagyon kiszáradni.” Hogy ezzel a problémával megbirkózzon, folyamatosan olajokkal keni és hidratálja az arcát.

A GOOP alapítója elárulta, hogy nélkülözhetetlen terméke a saját márkás olaja, amiben “természetes retinol alternatívák és 9 tápanyagban gazdag olaj található”.

Elmagyarázta, hogy az olaj, aminek különleges textúrája van, minden meglévő ráncot kisimít, a bőrt ragyogóbbá és fiatalosabbá teszi.

Paltrow téli bőrápolási rutinja.

A szépségguru száraz bőrének állapota télen csak tovább romlik, főleg, mikor síelni megy a családdal.

Ezért megosztott egy extra rutint, amihez szigorúan ragaszkodik télen, hogy óvja a bőrét.

  • Koncentrált szérumot tartalmazó szemmaszkot használ a duzzadt szemeire, mert a bőrszárazság csak még láthatóbbá teszi a szarkalábakat.
  • Aztán felviszi a tápláló arcolajat, amitől a bőr feszesebb lesz, a ráncok pedig kisimulnak.
  • Testvajat használ a lábaira, ami nélkül “élni sem tudna”. “Hihetetlen szép, ahogy a hatására a napfény csillog a lábakon” – mondta róla.

  • Egy gazdag, koncentrált balzsamot is használ, ami szerinte mindenre gyógyír tetőtől-talpig. Ezt keni a cserepes ajkaira, a könyökére, a körömágyára és mindenhova, ahol extra hidratálásra van szüksége.
  • Aztán bekeni az ajkait a “szuper hidratáló formulát tartalmazó” ajakbalzsammal, amiből picit az arcára is tesz, hogy némi pírt adjon neki. “Alapvetően 2 percenként használom az ajakbalzsamot” – tette hozzá.

Paltrow a szépségápolási tippek királynője, akinek számos trükkje van a kortalan szépségre.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét