Ez lehet az oka, hogy Cristiano Ronaldo édesanyja nem kedveli Georgina Rodriguezt

0

Cristiano Ronaldo minden idők egyik legnagyobb focistája, emellett családapa is 5 gyermekkel. Barátnőjével, Georgina Rodriguezzel és édesanyjával, Dolores Aveiróval él együtt. De kiderült, hogy a két nő viszonya korántsem felhőtlen.

Ezért él az édesanyjával.

Cristiano Ronaldo nagyon szereti és csodálja édesanyját, Maria Dolores dos Santos Aveirót. Tudja, mennyi áldozatot hozott azért, hogy felnevelje őt, és sosem feledkezik meg kettejük kapcsolatának fontosságáról.

Ronaldo mesélt döntésének hátteréről, elmondta, hogy édesanyja úgy nevelte fel, hogy feláldozta érte az életét. “Éhesen feküdt le, hogy engem etetni tudjon. Nem volt pénzünk. Heti 7 napot dolgozott, éjszakánként takarított, hogy tudjon nekem focicipőt venni és játszhassak.”

Ronaldo nagyra tartja édesanyját, kifejezi elismerését támogatása és áldozatai miatt. Mikor a kapcsolatukról kérdezték, elmondta, hogy élete minden eredményét neki köszönheti. Szeretne továbbra is mindent megadni neki, amit csak tud.

Dolores és Georgina nem jönnek ki jól egymással.

Kiderült, hogy Ronaldo édesanyja és barátnője nincsenek a legjobb viszonyban. Az Em Família című portugál tévéműsorban esett szó erről. Az egyik vendég, António Bravo beszélt az Aveiro és Rodriguez közötti feszült viszonyról.

Bravo felvetette, hogy Ronaldo édesanyjának visszatérő problémája lehet fia barátnőivel. Szerinte egy kicsit el kellene engednie a gyeplőt, és hagynia kellene, hogy fia boldog legyen.

Veszekedés lehet egy családi festmény miatt.

Pletykák keringtek arról, hogy Ronaldo édesanyja szerepet játszott a focista exbarátnőjével, Irina Shaykkal való szakításában is. Állítólag Shayk nem ment el Aveiro 60. születésnapjára, és ez vezetett a szakításhoz.

A portugál újságíró, Adriano Silva Martins részletekkel szolgált arról, hogy mi az oka a Ronaldo édesanyja és párja közti feszültségnek. Az egész azzal kezdődött, hogy Rodriguez elköltöztetett egy fontos családi festményt az otthonukból a felújítás közben. Ronaldo anyja emiatt dühös lett, és úgy tűnik, az ellentét még mindig nem csitult el kettejük között.

Martins állítása szerint nem jó a kapcsolat közöttük, úgy tűnik, kicsit sem kedvelik egymást.

Dolores úgy érzi, Georgina a helyére akar lépni.

Az otthonosan berendezett nappaliban, a kandalló felett egykor egy nagy festmény volt, ami Ronaldot és az édesanyját ábrázolta. Gyönyörű szimbóluma volt a köztük lévő szoros kapcsolatnak. Ám mikor Georgina Rodriguez beköltözött a házba, a dolgok megváltoztak.

Dolores Aveiro legnagyobb döbbenetére a festmény lekerült a falról és a garázsban landolt. A helyére Georgina egy új festményt tett, ami őt ábrázolja.

Dolores számára ez a dolog nem csak esztétikai szempontokról szól. Szíven ütötte, és azt a benyomást keltette benne, hogy Georgina megpróbál jobban érvényesülni, esetleg leváltani őt a családi dinamikában. A festmény lecserélése a változást jelezte a család életében, és Dolores úgy érezte, Georgina a felsőbbrendűségét akarja kifejezni ezzel.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét