“Elmentünk egy randira, és őrülten szerelmesek lettünk” – Bruce Willis bizonyítja, hogy bármely életkorban megtalálhatod a szerelmet

0

Bruce Willis egykor Demi Moore férje volt, akivel szinte meseszerű románcot tudhattak magukénak. Később azonban rájöttek, hogy már nem illenek egymáshoz, ezért 13 év után elváltak. Willis a következő 10 évet egyedül töltötte, azt gondolta, nincs szüksége nőre a boldogsághoz. Ám egy nap betoppant az életébe Emma Heming, és bebizonyította, hogy Willis mekkorát tévedett.

A színész mellette találta meg az igaz szerelmet 54 évesen.

Bruce és Emma közös személyi edzőjük révén ismerték meg egymást 2007-ben.

Mintha csak a sors sodorta volna őket egymás mellé, hiszen rögtön szerelmesek lettek. Emma első benyomása Bruce-ról az volt, hogy milyen sármos, vicces és elképesztően jóképű. Bruce is egyből fülig szerelmes lett Emmába.

Már az első randi után kibontakozott a szerelmük.

A szokványos randizás nem volt jellemző Emmára. Nem is randizott sokat, a hosszú távú kapcsolatok híve volt. De mikor Bruce elhívta, úgy döntött, ad egy esélyt a dolognak, és megnézi, hova hívja Willis. A randizás szakasza azonban ezúttal is csak egy randi erejéig tartott.

“Elmentünk randizni az azelőtti pénteken, hogy Emma vissza akart költözni New Yorkba, de aztán őrülten belém esett – mesélte Willis. – Mikor azon gondolkodsz, vajon hol fogod megtalálni életed szerelmét, ritkán gondolsz olyasvalakire, akit már ismersz. Inkább azt hiszed, egy új ember lesz, akit majd ezután fogsz megismerni.”

Bár 23 év korkülönbség van köztük, sokkal több bennük a közös, mint azt mások hinnék.

Amikor 2009-ben összeházasodtak, Bruce 54, Emma pedig 31 éves volt. Ez nem jelentett számukra problémát, kapcsolatuk minden egyes nappal újra és újra bizonyította, hogy az igaz szerelemben az életkor semmit sem számít. Nemrégiben ünnepelték a 13. házassági évfordulójukat. Ebből az alkalomból Emma egy esküvői fotót posztolt, amelyen könnyes szemmel hallgatja az esküvői beszédeket.

Emma szerint sokban hasonlítanak egymásra. “Azonos a hátterünk, mindketten sokat dolgoztunk, önállóvá váltunk, és magunk teremtettük meg, amink van.”

Amióta együtt van Bruce-szal, már nem a munkája, hanem a magánélete a legfontosabb számára. Annyira szeretik egymást, hogy egyetlen percet sem akarnak külön tölteni. “Annyi embertől hallottam, hogy ‘Szükségem van pár napra egyedül vagy akár csak néhány órára’ – mondta Bruce, – de én Emmától egyáltalán nem akarok külön lenni. Ez a legkülönlegesebb kapcsolat, amiben valaha voltam.”

Két lányuk született, Mabel 10, Evelyn 8 éves. Sok időt töltenek együtt, és Bruce azt is elmesélte, hogy néha a munkájáról is megfeledkezik, mikor a gyerekekkel van.

A hosszú házasságuk titka a kölcsönös tisztelet és a humorérzék.

Emma szerint ők a legelső naptól kezdve tisztelik egymást, ez pedig sokat segített abban, hogy a kapcsolatuknak erős alapja legyen. A hab a tortán pedig az, hogy Willis nagyon szórakoztató, és mindig meg tudja őt nevettetni. “Mellette folyton nevetnem kell” – mondta Emma.

Emma tökéletesen passzol Bruce első családjába is. Együtt olyanok, mint egy törzs.

Emma természetesen találkozott Bruce első házasságából született lányaival. Az első találkozás előtt ideges volt, tudta, hogy ez egy kényes helyzet, és félt, hogy a lányok hogyan fogadják majd. De szerencsére rögtön az elejétől jól alakultak a dolgok. “Nagyon szerencsés vagyok” – mondta.

Emma Demi Moore-ral is jól kijön, barátinak mondhatják a kapcsolatukat. Instagram-posztjaikból pedig látszik, hogy 8-an is jól érzik magukat együtt.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét