“Elmentem Hollywoodba” – Sharon Stone merész bejelentéssel ünnepelte 65. születésnapját

0

Sharon Stone megünnepelte 65. születésnapját. Ebből az alkalomból több fotót is posztolt Instagramon arról, hogyan töltötte a nagy napját. Az első látásra sokkoló fotókhoz vicces megjegyzéseket is fűzött.

Leesett az állunk.

Fekete-fehér pöttyös pizsamájában a színésznőn látszik, hogy teljesen nyugodt és laza. Miközben a fotelben ül kényelmesen, olvasószemüveg van rajta, mellette pedig születésnapi lufik.

Ami viszont egyből odakapja a figyelmet, az a hatalmas, vörös szája. Stone a fotókhoz növelte meg az ajkait, mégpedig cseresznye ízű cukorkával.

A fotókhoz ezt írta: “Megtettem. Végre. A születésnapomra. Elmentem Hollywoodba.” Hozzátette: “Néha meg kell tenned, amire vágysz.”

Özönlöttek hozzá a születésnapi jókívánságok, de a fotókat sem tudták szó nélkül hagyni a kommentelők.

Az egyik kommentben ezt írták viccesen: “Alig észrevehető a különbség. Szép munka!” Egy másikban pedig ezt: “Teljesen természetesnek tűnik.”

Egy tragikus esemény miatt nem veti alá magát kozmetikai beavatkozásoknak.

Stone bevallotta, hogy régen rendszeresen használt botoxot, azonban történt valami, ami teljesen megváltoztatta a véleményét a kozmetikai beavatkozásokról.

“A karrierem csúcsán volt egy időszak, amikor botoxot használtam, és különböző feltöltéseket. Aztán volt egy komoly stroke-om…”

A színésznő azzal folytatta, hogy a tragikus esemény következtében “több mint 300 adag botoxot és töltőanyagot kellett beadni”, hogy az arca egyik oldala “újra feljöjjön”.

A stroke-ot követően kezdte el értékelni az öregedés jeleit, és egészen új fényben látta a kozmetikai beavatkozásokat. Elmondta, hogy “aranyos luxusból valamiféle masszív, fájdalmas neurológiai szükségletté” váltak.

Megtalálta a helyét az életben.

Tagadhatatlan, hogy a 65 éves sztár éppen olyan ragyogóan néz ki, mint régen, és látszik rajta, hogy belül is rendben van.

Nemrégiben írta, hogy ennyire jól még sosem érezte magát. Hozzátette: “Úgy érzem, ez a legizgalmasabb és legkreatívabb szakasza az életemnek.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét