Elizabeth Hurley (58) tökéletesen néz ki bikinis fotóin, a sasszemű rajongók azonban kiszúrtak egy érdekes részletet

0

Az 58 éves Elizabeth Hurley bizonyítja, hogy nincs életkori határa annak, hogy egy nő jól nézzen ki bikiniben. A színésznő Instagramon posztolt fotói rengeteg bókot is dicséretet kaptak a világ minden tájáról. Közben a sasszemű rajongók egy érdekes részletre lettek figyelmesek a fotókon.

Instagram-posztjában a színésznő két fotót is megosztott wellness napjáról. A fotókon a szaunában látható egy saját márkájú, rózsaszín bikiniben.

Az első fotón az oldalán fekszik és a kamerába néz. A másodikon lábaival pózolva fekszik a szauna padján.

A képek láttán a rajongók azonnal dicsérő kommenteket küldtek. Valaki ezt írta: “Hogy lehet még mindig ilyen gyönyörű?” Másvalaki ezt kommentelte: “Ez a nő nem képes öregedni…”

Ám sokak szerint a fotókat utólag szerkesztették filterekkel.

Az egyik képen valaki egy érdekes részletet szúrt ki. “Nagyítsátok ki a fotót. Látjátok, ahol a pixelek elmosódottak? Imádom, hogy a hírességek fotói milyen nyilvánvalóan szerkesztettek” – írta egy kommentelő. Másvalaki szerint: “Photoshop. Csak nézzétek meg közelről.”

Bár sokan meg vannak győződve róla, hogy Hurley fotóin filtereket használtak, semmi kétség, hogy még mindig gyönyörű, magabiztossága pedig pozitív hatással van idősebb és fiatalabb nőkre is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét