“Életem szerelme” – Sandra Bullock megtört szívvel búcsúzott párjától

0

Augusztusban tragikus hír érkezett Bryan Randallról, Sandra Bullock párjáról, aki hosszan tartó betegség után elhunyt. Családja közleményben osztotta meg a információt, a hír pedig mindenkit, aki ismerte és szerette, mélyen lesújtott. Sandra életében meghatározó szerepet töltött be ez a hosszú távú kapcsolat, ami hihetetlenül fájdalmassá tette a veszteséget számára.

Mindig szűkszavúan beszéltek a kapcsolatukról.

Sandra Bullock elképesztő módon képes távol tartani a nyilvánosságot a magánéletétől. Annak ellenére, hogy meghatározó tényező a showbizniszben, mégis profi abban, hogy a privát dolgait megtartsa magának. A csillogás mögött ugyanez történt Bryan Randallel is, aki hosszú időn át a párja volt. Nem voltak feltűnő gesztusaik az egymás iránti ragaszkodásukról, inkább csak csendben nevelték együtt a gyerekeiket.

Bullock és Randall szerelmének története 2015-ben kezdődött, miután véletlenül találkoztak Sandra fiának, Louisnak a születésnapi ünnepségén. Puszta véletlen volt, hogy a bulin éppen Randall volt a fotós.

Bullock 2010-ben lett édesanya, mikor örökbe fogadta első gyermekét, Louist. De amikor ő és Randall elkezdtek randizni, a család újból gyarapodott, hiszen úgy döntöttek, örökbe fogadják lányukat, Lailat. Bár kapcsolatukat óvták a nyilvánosságtól, 2021-ben Bullock beszélt a köztük lévő kötelékről, és világossá tette, hogy nem Randall volt az oka, hogy örökbe fogadta lányát.

“Először Louist fogadtam örökbe. Aztán, mikor megismerkedtem vele, és még nem voltunk együtt olyan régóta, azt mondtam neki: ‘Emlékszel a titoktartási megállapodásra, amit aláírtál, mikor fotóztad a fiamat? Tudod, az még mindig érvényes, mert hozok magammal haza egy gyereket, mikor jövök vissza Torontóból’” – mesélte.

Több mint 3 éve küzdött a betegséggel.

Mikor Sandra nagy ritkán beszélt a kapcsolatukról, mindig kedves, gyengéd szavakat használt a párjára, és dicsérte, hogy “nagyon türelmes”. “Egy szent. Már emberfeletti szintre fejlődött.”

Szívmelengető szavakat is intézett hozzá: “Megtaláltam életem szerelmét. Két gyönyörű gyermekünk van, illetve három Randall idősebb lányával együtt. Ez a legjobb dolog, ami valaha történt.” Azt is elmondta, miért nem házasodtak soha össze. “Nem akarom azt mondani, hogy mindenki csinálja úgy, ahogyan én, de nekem nincs szükségem papírra, hogy odaadó társ és odaadó anya legyek.”

“Ő az a példa, akit a gyerekeimnek szeretnék. Nem mindig értek egyet vele és ő sem mindig velem. De akkor is példakép, ha nem értek egyet vele.” Sandra a betegségében mindvégig mellette állt, még azzal a döntésével is, hogy egy időre visszavonult a színjátszástól.

Bryan ALS-ben szenvedett, de ezt mindvégig titokban tartotta, és semmit nem osztott meg ezzel kapcsolatban. A halálát követő közleményben az állt: “Mély szomorúsággal tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt az ALS elleni 3 éves küzdelem után. Bryan korábban úgy döntött, hogy titokban tartja a betegségét, és mi, akik törődtünk vele, mindent megtettük, hogy tiszteletben tartsuk a kérését.”

Sandra húga, Gesine szintén fájdalmasan emlékezett sógoráról Instagramon: “Az ALS kegyetlen betegség, de van valami megnyugtató abban, hogy tudom, a fantasztikus testvérem és az általa fogadott ápolók személyében a legjobb emberek gondoskodtak róla és vigyáztak rá az otthonukban.”

Őszinte részvétünk Sandrának és az egész családnak.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét