El sem hisszük, hogy Michelle Pfeiffer 65 éves – megosztotta fiatalságának titkát

0

Az elképesztő tehetségéről és bámulatos szépségéről is ismert Michelle Pfeifferre úgy néz ki, nem hat az idő múlása. Mindig is megszállottja volt az egészséges életmódnak és a mozgásnak. Meg van róla győződve, hogy fiatalos kinézetének titka a szigorú edzés és az egészséges táplálkozás.

Évek óta ugyanazokat a termékeket használja.

Bár új termékeket kipróbálni mindig izgalmas dolog, annak is megvan az előnye, ha egyetlen termékcsaládot használunk huzamosabb ideig, hiszen a gyártók valószínűleg együtt tesztelték a hatásaikat. Pfeiffer odafigyel a kozmetikumok összetételére, és ha talál egy olyan terméket, ami beválik neki, akkor azt nem cseréli le. “A bőrömre 10 éve ugyanazt használom. Olyan reaktív bőröm van, hogy ha végre találok valamit, ami működik, ahhoz ragaszkodom” – mondta.

Egyszerű bőrápolási rutint követ.

Talán azt hiszed, hogy a bonyolult lépésekből álló bőrápolási rutin majd csodákat tesz, de kiderült, hogy a kevesebb több elve a bőrápolásban is érvényesül. Pfeiffer is az egyszerűség híve e téren: “Tisztítom és hidratálom a bőrömet. Ennyi az egész” – mesélte.

Nem tart az öregedéstől.

A folytonos reflektorfény nagy nyomást helyez a sztárokra az öregedés kapcsán, de a színésznő megtanulta, hogy az arcán minden egyes ráncot értékelnie kell.

“Minél öregebb vagy, annál könnyebb elfogadni. Egyszer csak eljutsz arra a pontra, hogy kibékülsz azzal, hogy a korodhoz képest jól nézel ki, és nem akarsz fiatalabbnak látszódni. Ezen én is átmentem. Hogy szeretnék-e úgy kinézni, mint 30 évesen? Nyilván. De ez nem fog megtörténni, és nem is érzem már azt a nyomást, hogy úgy kellene kinéznem. Igazi megkönnyebbülés, őszintén” – mondta.

Ragaszkodik a természetes kozmetikumokhoz.

A bőr a legnagyobb szervünk, és mindent magába szív, amit a kozmetikumok tartalmaznak. Pfeiffer gyermekei születése után kezdte el tudatosan megválogatni, hogy milyen termékeket használ. Figyelmesen elolvassa az összetevőket, mielőtt bármit megvesz.

“A gyermekem születésével kezdődött 27 évvel ezelőtt. Elkezdtem a világot az ő szemén keresztül nézni, és mint minden friss anyuka, én is meg akartam óvni őt. Egyre elővigyázatosabb lettem mindenféle termékkel kapcsolatban, amit fogyasztunk és amit a bőrünkre kenünk” – mondta.

Növényi alapú táplálkozást folytat.

Segít a fogyásban és egészségesen tartja a szívet – ez csupán néhány előnye a vegán táplálkozásnak. Pfeiffer hisz abban, hogy a vegán étrend az egyik legfőbb oka a fiatalos kinézetének.

“A vegán táplálkozás sokkal egészségesebb. Elkerülheted azt a rengeteg méreganyagot, ami öregíti a testedet és a bőrödet. Nem sokkal azután már észrevettem a bőrömön a változást, hogy átálltam a vegán táplálkozásra. Gyümölcsöket és zöldségeket kell ennem, hogy megőrizzem a súlyom.” Hozzátette: “Minél idősebb lettem, annál inkább arra gondoltam, hogy azért csinálom, hogy tovább élhessek. Bár a hiúság is ott lesz mindig ebben.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét