Egy új trend miatt a hírességek felhagytak a nadrágviseléssel

0

Az egyik legutóbbi divat főleg a legbátrabbaknak kedvez. A sztárok otthon felejtik a nadrágjukat – szándékosan –, és csak fehérneműt viselnek alul. Bugyit viselnek harisnyával vagy anélkül – a magabiztosságukat csak csodálni lehet. Nézd meg a saját szemeddel a merészségüket!

A nadrágnélküliség divatja egy csapásra meghódította a sztárvilágot.

Sokak számára rémálom, ami mások számára trend. A nadrág eltűnése a kifutókról fokozatosan történt, egyesek szerint a biciklisnadrág elterjedése jelentette ennek a trendnek a kezdetét, amit aztán a sztárok is követtek. A nadrág nélküli öltözködés legújabb példáját Irina Shayk mutatta meg, aki 2023 májusában, a Cannes-i Filmfesztiválon csak egy átlátszó ruhát, fehérneműt és egy zakót viselt.

Hogy a fehérnemű ennyire előtérbe kerül, nem nevezhető csupán hóbortnak, hiszen a trend már hónapok óta hódít, és nem látszik még a vége. Az útját legalább 2022-ig vissza lehet vezetni. Talán az egyik legikonikusabb példája Kylie Jenner volt, aki annak az évnek szeptemberében a Párizsi Divathéten a harisnyája felett csak egy bugyit viselt.

2022 óta ez a fajta öltözködés egyre gyakoribb a nyilvános eseményeken. A Riverdale sztárja, Camila Mendes is behódolt neki, mikor egy hasonlóan merész összeállításban jelent meg egy divatrendezvényen 2023 februárjában.

Így öltöznek fel mindenhova.

Nem csak a nyilvános rendezvényekre tartogatják ezt a trendet. A sztárok a hétköznapokban is előszeretettel öltözködnek így. Julia Fox színésznő és modell a bevásárlást is fehérneműben intézte 2022 májusában. Egy évvel később úgy fotózták le, hogy csak egy bugyi volt rajta, amikor tankolt.

Úgy tűnik, ez a trend masszívan tartja magát.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét