Egy plus size modell elhallgattatta a kritizálókat, akik azt mondták, nem kellene mutogatnia a testét

0

A 25 éves Abby imádja a bikiniket, és úgy véli, neki jól is állnak. A bántó kommentek ellenére testpozitív hozzáállásával ösztönöz másokat, és bizonyítja, hogy minden test gyönyörű. Vessünk most egy pillantást merész fotóira, és hallgassuk meg a mondanivalóját.

Abby, a magabiztos, testpozitív influenszer.

Abby Bible elhatározta, hogy megőrzi pozitív hozzáállását, és nem hagyja, hogy a negatív emberek elvegyék a kedvét. Az 5XL-es méretű divatinfluenszer boldogan állítja magáról, hogy ő “egy bocsánatot nem kérő kövér lány és divatimádó”.

Abby, a divatrajongó New Yorkban él, és 193 ezer követőjével nagyon népszerű a TikTokon, ahol stílusos ruháit és pozitív hozzáállását mutatja meg. Bár a közösségi oldalai tele vannak szeretettel, Abbynek időről időre a gyűlölködőkkel is szembesülnie kell.

Ahelyett, hogy hagyná, hogy az online gyűlölködők elbizonytalanítsák, Abby szembeszáll velük. Egy videóban egy piros bikiniben volt látható a következő felirattal: “A kövér lányoknak nem szabadna zsinóros bikinit viselniük.”

Abby magabiztosan feltette a napszemüvegét, belenézett a kamerába, és azt mondta: “Engem ez nem érdekel.” Azzal folytatta: “Ha nem tetszik, ne nézd.”

Abby videója nagy figyelmet keltett, több ezer megtekintést szerzett pillanatok alatt.

Abby videója nagyrészt pozitív fogadtatásra talált, 3880 lájkot kapott, 341 kommentet és 241 megosztást a közösségi médiában. A felhasználók nagyrészt támogatásukat és Abby iránti szeretetüket fejezték ki. Egyes megjegyzések dicsérték a szépségét, mások biztatták. Valaki azt is megosztotta, hogy Abby miatt vette meg az első bikinijét.

Abby megosztott egy olyan fotót is, amin hotdogot eszik, tudva, hogy a trollok úgyis kritizálni fogják. A képaláírásban kiemelte, hogy néhány embert azzal is fel tud idegesíteni, hogy hotdogot eszik. Egy másik posztban, amiben azt ünnepelte, hogy elérte az 50.000 követőt, kifejezte a háláját is azért, hogy minden negatív komment ellenére sokakra mégis pozitívan képes hatni.

Abby arra emlékeztet, hogy mindenkinek más a teste, és mindenkié gyönyörű a maga módján.

Abby folyamatosan lenyűgözi követőit stílusos ruháival és magabiztosságával. Tartalomkészítőként büszkén mondja magáról, hogy ő egy “bocsánatot nem kérő divatrajongó” az 5XL-es méretével. Instagramja tele van ruhákat bemutató posztokkal.

Instagramon Abby bevallotta, hogy korábban habozott, hogy megjelenjen-e hétköznapi öltözékben, smink nélkül, mert úgy érezte, mindig olyan “összerakottnak” kell lennie. Hangsúlyozta, mindenkinek joga van ahhoz, hogy a saját stílusában lazán és kényelmesen érezze magát.

Abby bátran ünnepli a testét, és magabiztosan pompázik mikrobikinikben, amikor csak lehetősége van rá.

Egy talkshowban kijelentette: “Az, hogy vékony vagy, még nem jelenti, hogy jobb is vagy nálam.” Az influenszer folyamatosan megerősíti az üzenetét, és emlékezteti a többi nőt, hogy a molett testek vonzóak és fantasztikusan mutatnak bikiniben.

Sajnos folyamatosan online trollkodással kell szembenéznie azért, mert kiáll a testpozitivitás mellett, szembeszállva azokkal, akik szerinte “gyűlölik a nagy testű embereket”. Instagramon reagálva hangsúlyozta, nincs szükség kisebb testre ahhoz, hogy valaki teljes életet éljen.

Kiemelte a barátokkal és a családdal a medencénél vagy a tengerparton töltött szép emlékek jelentőségét, és kijelentette, hogy az élet nem kezdődik el varázsütésre, amikor lefogyunk. Hangsúlyozta, hogy mindenki értékes és megérdemel egy szép életet, úgy ahogy van.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét