Egy pár 3 vér szerinti testvért fogadott örökbe, hogy együtt nőhessenek fel

0

A leendő szülők számára az örökbefogadás folyamata érzelmi hullámvasút, melyet a gyermek iránti mély vágyakozás mozgat. A meleg otthon megteremtése mellett ez az élmény ajtót nyit a szeretetnek és a közösen megélt pillanatoknak egy kibővült családban. Két anyuka, KC és Lena Currie kiváló példák erre, hiszen megmutatták, mennyire nagy szívük van.

Véletlen kezdet.

2017-ben egy örökbefogadási eseményen KC és Lena Currie láttak egy fotót a 18 hónapos Joey-ról, és azonnal érezték vele a kötődést. 2018-ban hivatalosan is örökbe fogadták Joey-t. Ezzel elkezdődött útjuk az anyaság felé.

Amint KC, Lena és Joey beilleszkedtek az új családi dinamikába, egy örömteli meglepetés várt rájuk. Az örökbefogadási központ jelezte, hogy Joey-nak lett egy öccse, akinek nevelőszülőket keresnek. Lena és KC hezitálás nélkül fogadták be a 6 hetes Noah-t az otthonukba.

A trió tette teljessé a családot.

Egy hónappal Noah örökbefogadása után egy másik hír érkezett: Joey-nak és Noah-nak van egy másik testvére is, a középső fivér, Logan.

Az adminisztratív nehézségek és az örökbefogadási tervek kudarcai után Logan végül megtalálta az utat testvéreihez. A család teljessé vált, a három testvér egyesülése pedig boldogságot hozott az örökbefogadó szülők szívébe is.

“Joey sokszor mondja, hogy anya vagy anyu, mindkettő megfelel neki” – mesélt KC arról, hogyan szólítják a fiúk őt és feleségét.

A testvériség fontossága.

KC hangsúlyozta a testvérek között fennálló, ösztönösen szoros kapcsolat fontosságát. Ez a döntés, melyet Veronica Listerud, az örökbefogadási központ vezetője is támogatott, a szeretet erejét tükrözi a harmonikus család megteremtésében.

“Igent akartunk mondani, mert a testvérek együtt tartása nagyon fontos számunkra. Mikor idősebbek lesznek és lesznek kérdéseik, tudnak majd egymásra támaszkodni, és megtapasztalni, hogy mit jelent testvérekkel élni.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét