Egy nő teljesen elázott a vízálló esőkabátban – fergeteges választ kapott a gyártó cégtől

0

TikTokon rengetegen látták annak a nőnek a videóját, aki csalódottságát fejezte ki egy túra kapcsán. A vicces videóban elmondta, mekkorát csalódott abban a vízálló kabátban, amit a 30. születésnapjára vett magának, hogy nagy esőben is tudjon túrázni. Ám a kabát alatt csuromvizes lett, ezért megkereste a gyártó céget, akik fergeteges választ adtak neki.

@fannypack310 @thenorthface ♬ original sound – Jenn Jensen


“Ezt az ‘esőkabátot” vásároltam néhány nappal ezelőtt” – kezdi a videót a texasi Jennifer Jensen. Elmondja azt is, hogy kifejezetten a vízálló tulajdonsága miatt döntött a kabát mellett. “100%-ig biztos voltam, hogy esni fog, és szét is áztam.”

Miközben megmutatta Új-Zéland festői tájait, elmondta, hogy a célja nem a pénzének visszatérítése volt. Helyette különleges kéréssel fordult a gyártó felé. Azt kérte: “Tervezzék újra ezt az esőkabátot úgy, hogy tényleg vízálló legyen, és intézzenek expressz szállítást az új-zélandi Hooker-völgyben lévő tóhoz, ahol várni fogom őket.”

A panaszos videó gyorsan bejárta a közösségi médiát, 11,6 milliós nézettséget ért el és megszámlálhatatlan kommentet kapott. A nézőknek feltűnt, hogy a híres ruhamárka feltűnően hallgat, ám a csendet a cég egy fergeteges marketingvideóval törte meg.

@thenorthface Replying to @Timbrodini We were busy express delivering @Jenn ♬ Lisztomania – Instrumental – Phoenix


Válaszként a márka egy videót osztott meg TikTokon, melyben egyik dolgozójuk (valójában a síző Jossi Wells álruhában) látható, amint egy helyi, új-zélandi üzletből magához vesz egy piros kabátot, majd helikopterre száll, hogy találkozzon Jenniferrel, és leszállítsa neki az új kabátját.

A videó alatt ez olvasható: “Éppen szállítjuk Jenn kabátját a hegy tetejére. Köszönet a segítségért Jossi!” A poszt több mint 4 milliós nézettséget ért el és több ezer komment érkezett hozzá, köztük az örömteli reakció Jennifertől: “Srácok, kihúztatok a bajból. Az új kabátot kipróbálom a következő esős napon a túrámon” – mondta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét