Egy nő szerint az idősebbek is viselhetnek tangás bikinit, de vannak, akik erősen kétségbe vonják ezt

0

Elle Anthony küldetése, hogy minden nőt megerősítsen és emlékeztessen arra, hogy képesek legyenek megmutatni a testüket, függetlenül attól, hogy hány évesek és milyen formában vannak. A TikTok-tartalomgyártó közzé tett egy videót a testpozitivitásról, de sokan nem értettek vele egyet.

A nyár királynője.

Videójában az 53 éves nő azt mondta a követőinek, hogy az arra vonatkozó társadalmi szabályok, hogy ki viselhet aprócska bikinit és ki nem, mit sem számítanak. Az üzenetét ezzel kezdte: “Itt a nyár, és mindenki arról beszél, hogy fel kell készítenie a testét a strandra.”

Elle szerint a pillanatnak élni kulcsfontosságú, hiszen a gondolkodásmódunk számít, nem az aggodalmaink. “Ha készen állsz elmenni a strandra, és nem szégyelled, hogyan néz ki a tested fürdőruhában, szörfruhában vagy úszónadrágban, akkor van igazán készen a tested a strandra.”

Viseld, ami boldoggá tesz.

Azzal folytatta, hogy inspirálni szeretné a nézőit, hogy viseljenek, amit csak akarnak: “Vedd fel azt a bikinit, vedd fel azt a tangát, azt a rövid sortot, bármit, amit szeretnél. Ez a te nyarad.”

Elle arra is bátorítja a női követőit, hogy ünnepeljék a szabadságukat, az erejüket, és álljanak ellent annak a külső nyomásnak, amivel az életkor előrehaladtával szembesülnek. Kiemelte: “Ne feledd, csakis a társadalom az, ami olyan kritikákkal, címkékkel és elvárásokkal illet, amit sosem kértünk.”

Vannak, akik nem értenek egyet.

Az 53 éves nő megalkuvás nélkül ragaszkodik ehhez az elvhez, és gyakran mutatja meg büszkén a testét merész ruhákban és bikiniben. Követői jelentős része dicséri és támogatja álláspontját, viszont vannak olyanok is, akik egészen eltérő véleményen vannak, sőt a trollkodásba is bekapcsolódnak.

Valaki azt írta: “Nem, köszönöm. Már eleget láttam.” Egy másik kommentelő így fogalmazott: “Minden azon múlik, milyen formában vagy.” Egy harmadik szerint: “Egyetlen embernek sincs szüksége tangás bikinit viselni a strandon. A magabiztosság nem azt jelenti, hogy nem megfelelően kell öltözni. Öltözz fel normálisan, és érezd magad jól a strandon.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét