Egy nő 600 tetoválást csináltatott, hogy újra megtalálja önmagát, de most nem talál munkát

0

A testművészet különleges módja lehet a kreativitás kifejezésének. Amber Luke, akit Sárkány lánynak is neveznek, több mint 600 tetoválást varratott magára, hogy teljesen megváltoztassa a külsejét. Most boldogabbnak érzi magát az új kinézetével, azonban a külseje megnehezíti, hogy munkát találjon, az online trollok pedig kritizálják a döntése miatt.

Amber Luke boldogtalan volt a kinézete miatt, ezért döntött úgy, hogy változtat rajta.

Amber azt állítja, nem volt boldog azzal, ahogyan kinézett, mielőtt 16 évesen megcsináltatta az első tetoválását. “Nem akartam többé az az ember lenni, ezért újraalkottam önmagam” – mondta. Hogy ezt megtegye, Amber összesen több mint 250.000 dollárt költött tetoválásokra, melyek a teste 90%-át fedik. “Nagyon ki vagyok tetoválva, de ezzel nem bántok senkit” – mondta.

Egy korábbi interjúban Amber azt is elárulta, hogy mentális problémákkal küzdött, és a testmódosítás sokat segített neki, hogy megbirkózzon ezekkel. Nemcsak 600 tetoválást varratott magára, de kék tintával kitetováltatta a szemgolyóit is, emiatt 3 hétig vak volt.

Most jól érzi magát a testében, de nem talál munkát.

Amber nyíltan beszélt arról a nehézségről, amivel szembe kell néznie az egyedi külseje miatt. “Van, mikor valaki nyilvánosan elmondja a véleményét, odajön hozzám, és azt mondja: ‘Milyen csúnya vagy!’ vagy ‘Tönkretetted magad.’” Amber arról is beszélt, milyen hatással volt ez a munkájára. “Nem fogom szépíteni, ez eléggé behatárolta a lehetőségeimet, de nem baj.”

“Ahogy én látom, nem is akarok egy sekélyes felfogású cégnél dolgozni, ahol nem fogadják el a kinézetemet. Nem a munkamorálomat fogják nézni vagy az értékeimet, vagy azt, hogy mit tudok letenni az asztalra” – mondta Amber. Annak ellenére, amilyen negatív reakciókat kap, Amber úgy gondolja, minden tetoválása megérte, hiszen bebizonyosodott, hogy mennyire kitartó, és segített a mentális egészsége helyreállításában is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét