Egy meleg pár örökbe fogadta az “egészségügyi kockázatot jelentő” babát, és négy évvel később már együtt hódítottak meg egy hegyet

0

“Ennek a kislánynak szülőkre volt szüksége, akik szeretik, függetlenül attól, hogyan alakulnak a dolgok” – Richard Kocher és Brian Rot megosztották a történetüket a sajtóban. Ez a két apuka beszélt arról, hogy milyen erős érzelmi köteléket alakítottak ki M-mel, annak ellenére, hogy a kislánynak egészségügyi problémái voltak.

Egy szívmelengető történet következik arról, amelyben a szülők szembementek mindennel, és örökbe fogadtak egy apró, csupán 2,8 kilós babát.

Egy álom vált valóra.

2014. december 31-én este Richard és Brian egy kis étteremben vacsoráztak, és nem is sejtették, hogy hamarosan egy olyan telefonhívást kapnak, ami megváltoztatja az életüket. Nos, ez a hívás inkább olyan volt számukra, mintha egy álomból valóság vált volna. Egy hamarosan megszülető kislány örökbefogadó szüleinek választották ki őket.

Gondolkodtak, hogy megvan-e mindenük, amire szükség van.

Nem sokkal a hívást követően a pár sokkos állapotba került a hírek hallatán. De ezúttal volt ebben valami kevésbé örömteli. Nagy esély volt rá, hogy a baba súlyos egészségügyi problémákkal fog születni.

Kérdések és kételyek százaival szembesültek. Azon tűnődtek, hogy képesek lesznek-e egy speciális igényű gyermeknek gondját viselni, és hogy ez a gyermek valóra váltja-e a szülőséggel kapcsolatos eredeti álmaikat.

24 órájuk volt meghozni ezt az óriási döntést.

Richard és Brian 24 órát kapott, hogy eldöntsék, vállalják az örökbefogadást vagy sem. Mindkettőjük érzelmei a tetőfokon voltak, és éppen vakáción voltak Kanadában. Tehát úgy döntöttek, hogy kikapcsolódnak, és élvezik, amiért Kanadába mentek – a síelést.

Döntöttek.

A fellelkesültség és a nehéz terep legyőzésének kihívásai közepette végül amellett döntöttek, hogy magukhoz veszik a gyermeket. Felismerték, hogy ennek a kislánynak szülőkre lesz szüksége, akik szeretik. Ha biológiai szülők lettek volna, és akkor lett volna bármi gond, akkor sem hagyták volna magára az újszülöttet.

Találkoztak M-mel.

Kevesebb mint 2 héten belül egy apró, 2,8 kilós kislányt adtak nekik. Kissé félve vitték haza, de nagyon izgatottak voltak, és készek arra, hogy leküzdjenek minden akadályt, ami felmerülhet.

M ép és egészséges.

M számos orvosi vizsgálaton esett át, és teljesen egészséges, átlagos, bár aprócska kislány volt. Szerető apukái biztosak voltak benne, hogy erős lány lesz belőle mind fizikailag, mind intellektuálisan. Remélték, hogy egy nap el tudják vinni Kanadába, ahol együtt síelhetnek azon a helyen, ahol a két férfi eldöntötte, hogy magukhoz veszik őt.

Állj a gyermeked mellett, függetlenül mindentől.

Nem ez az első alkalom, hogy 2 apa adoptál egy gyermeket, bizonyítva, hogy a család és a szeretet tekintetében nincsenek szabályok. Ez az ugyanolyan nemű pár valódi példát állított a szülőségről és arról, hogy a szülői gondoskodás során nem számít a nemiség. Elfogadták a gyermeküket olyannak, amilyen volt, és mellette álltak.

Hallottál már te is hasonló történetet? Meséld el egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét