Egy imádni való kutya meghódította az internetet azzal, hogy mennyire hasonlít Snoopyra

0

Bayley, a bolyhos sheepadoodle felkavarta az internetet azzal, hogy szinte a megszólalásig hasonlít Snoopyra, a híres képregényfigurára. Fekete, gombszerű orrával, fekete füleivel és Snoopyra hasonlító fejformájával Bayley világszerte belopta magát az állatbarátok szívébe.

A több ezer követővel rendelkező Doodle Dogs Club Instagram-oldal mutatta be Bayley-t egy posztban, amiben “Snoopy tökéletes élő verziójának” nevezik. A poszt villámgyorsan bejárta az internetet, több mint egy millió lájkot kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Doodle Dogs Club 🧸 (@doodledogsclub) által megosztott bejegyzés


Bayley, akinek saját Instagram-oldala is van, azt kommentelte a poszthoz: “Ez én vagyok. Helló mindenkinek!” Az oldaláról kiderül, hogy hamarosan 2 éves lesz, és imádja a tejszínhabot, valamint a Starbucks kutyáknak szánt finomságát, a Puppucinót.

Bár Snoopy egy beagle, Bayley pedig egy miniatűr sheepadoodle – azaz egy angol juhászkutya és egy miniatűr uszkár keresztezéséből született –, a köztük lévő hasonlóságot lehetetlen nem észrevenni.

“Ha megnézzük a fekete-fehér beagle kutyákat, látni fogjuk, hogy Bayley sokkal jobban hasonlít Snoopyra, mint ők. Főleg azért, mert a beagle-ek feje túl kicsi, és nincs meg ez a formája. Ez a kutya az élő Snoopy” – írta egy kommentelő. Bayley pillanatok alatt híres lett, Instagram-követőinek száma egy csapásra 17.000-ről 342.000-re nőtt, és azóta is növekszik.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét