Egy idős pár olyan elegánsan öltözködik, hogy túlragyogják a kifutókat is

0

Soha nem késő elkezdeni odafigyelni az öltözködésre. Egy idős német pár a ruháikkal hoznak színt a világba, amerre csak járnak. Britt Kanja és Günther Krabbenhöft rengeteg rajongót szereztek Instagramon, akiknek a száma egyre csak nő.

A következőkből őket ismerheted meg, és láthatod, hogy az öregedés éppen olyan vidám tud lenni, mint a kamaszkor.

Britt elmesélte, hogy nem állt szándékában blogot indítani, csak egy szokványos Instagram-profilt készített magának először. De a barátai arra ösztönözték, hogy csinálja.

Mikor arról kérdezték, hogy jól érzi-e magát így, hogy ekkora figyelem övezi, Britt bölcs választ adott. Számára minden siker a szégyenlősségét állítja kihívás elé. Különleges felelősséget jelent számára hirdetni az életörömöt, az autentikusságot, a kreativitást, a hitelességet, a szórakozást és azt, hogy inspiráció lehetsz bárki számára.

Érdekes az is, ahogyan Britt kiválasztja az aznapi ruháit. Minden ruháját maga készíti, nagy gondot fordít az anyagok – kizárólag természetes anyagokat használ – kiválasztására és a tervezésre is. Amikor készülődik, a hangulatának megfelelő ruhát választ és hozzá passzoló kiegészítőket. Nála szabály, hogy az öltözködésnek nem szabad túl sokáig tartania.

Günther tanította meg őt az Instagram használatára. A TikTokot nem használja, mert az már túl sok idejét emésztené fel, Britt pedig szeretné élvezni az életet.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét