Egy férfi azzal sokkolta esküvőjén a meghívottakat, hogy a menyasszony előtt bejelentette: másvalakit szeret

0

Sokaknak az esküvő az életük fénypontja, tele szerelemmel, örömmel, boldogsággal. Ám előfordulhatnak váratlan pillanatok, melyek még emlékezetesebbé teszik a nagy napot. Ez történt Jefferson és Jessica esküvőjén is, ahol egy váratlan pillanatban a vőlegény bevallotta érzéseit másvalaki iránt.

Jefferson és Jessica az oltárnál álltak szeretteik körében, és a fogadalmukat készültek kimondani.

Ha esküvőről van szó, mindenki a tökéletes Instagram-pillanatot üldözi, és ez alól ez a pár sem képezett kivételt. A portugál pár, Jefferson és Jessica szintén arra vágytak, hogy a nagy napjukon minden tökéletes legyen az utolsó virágsziromig. Az esküvőkön általában van valami új, valami régi és egy csomó személyes furcsaság. Jefferson és Jessica esküvőjén megvolt minden, a felhajtás, az idegeskedés és töméntelen romantika.

Ám a dolgok hirtelen megváltoztak, mikor Jefferson belekezdett az esküjébe. Ez nem az ígéretek szokásos felolvasása volt, amit mindig hallunk. A vőlegény szavai túlmutattak a hagyományos fogadalmakon.

Ahogyan a pár az oltárnál állt, készen arra, hogy szeretteik előtt fogadalmat tegyenek egymásnak, Jefferson egy pillanat alatt sokkolta az összes jelenlévőt. A könnyek potyogni kezdtek, ahogy a vendégsereg felfogta, mi is történik, és a tipikus esküvőből rögtön egy teljesen másféle emlék lett.

Tudta, hogy nem hazudhat tovább menyasszonyának.

Az esküvő közepén Jefferson eljutott addig a pontig, ahol úgy érezte, tovább már nem őrizheti titkát. Őszintén be kell vallania, hogy mély érzéseket táplál valaki iránt, akit talán még Jessicánál is jobban szeret. Ez a vallomás lesújtó volt a menyasszony számára, akit azonnal különféle érzelmek árasztottak el: félt attól, mi lesz ezután, kíváncsi is volt, és többet akart tudni a dologról, ugyanakkor ott volt a düh is, hogy párja másvalakit szeret.

Ahogy a vendégek próbáltak rájönni, mi is zajlik a szemük előtt, Jefferson Giovannához, Jessica előző kapcsolatából született lányához fordult. Nemcsak menyasszonyának akart ígéretet tenni, de egy másik különleges személynek is.

Nemcsak Jessica, de annak lánya felé is megerősítette szeretetét, hogy családi egységet hozzon létre.

Ez az érzelmekkel teli pillanat rávilágított arra, amivel Jefferson nagyon is tisztában volt, hogy egy mozaikcsaládban mennyi kihívással kell szembenézni. Beszéde csodás ígéretté változott, nemcsak Jessica, de Giovanna felé is. Miután elmondta fogadalmát Jessicának, Giovannához fordult, és azt kérte tőle, hadd legyen az apukája, és elmondta, mennyire büszke lenne, ha ilyen csodálatos lánya lehetne. Ez a vallomás nemcsak Jessicát lepte meg, de az egész vendégsereget m.

Ezen az eseményen Jefferson nem csak Jessica ujjára akart gyűrűt húzni. Kiderült, hogy Giovanna iránt is mély érzelmeket táplál, amit el is árult, mikor arra kérte a lányt, hadd legyen az apukája. Elmondta, hogy ő lenne a legboldogabb apa a világon, ha ilyen csodás kislánya lehetne.

Ez az esküvő felejthetetlen emlék marad valamennyi résztvevő számára. Megmutatkozott a szeretet ereje, ami túlmutat a vérségi kötelékeken.

Jessicát könnyekig hatotta ez a váratlan fordulat. A vendégeket, akik eleinte értetlenül álltak az események előtt, szintén meghatotta Jefferson mély elkötelezettsége. Az esküvő kétségkívül emlékezetesre sikeredett úgy a pár, mint az összes jelenlévő számára, amint tanúi voltak annak, hogy a szeretet nem csupán a párra, de egy egész családra kiterjed.

Nem könnyű egy új embert befogadni az életünkbe, főleg az apa szerepébe. Nyíltság, megértés és rengeteg szeretet kell ahhoz, hogy egy új család létrejöhessen. Mikor a 8 éves Giovanna megragadta a mikrofont, hogy elmondja, szeretetét odaígérve elfogadja Jeffersont apukájának, az még erősebb érzelmeket adott az egyébként is különleges esküvőnek.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét