Egy apát leordítottak, mert a női mosdót használta, hogy kicserélje a babája pelenkáját

0

Mindenki tudja, hogy egy csecsemőt ellátni nem kis feladat. A gyerekek pedig a legváratlanabb pillanatokban képesek meglepni minket.

A következő történetben szereplő apuka is ilyen helyzetbe került egy olyan helyen, ahol nem volt családi mosdó, így a női mosdót volt kénytelen választani a pelenkacseréhez.

David levele így szólt.

Sziasztok!

Vásárolni voltam tegnap a fiammal, és megtörtént, ami a babákkal meg szokott történni, ezért keresnem kellett egy olyan mosdót, ahol van pelenkázó. Láttam, hogy nincsen családi mosdó, csak férfi és női.

A férfi mosdóban nyilvánvalóan nem volt pelenkázó, ezért leszólítottam egy alkalmazottat, hogy segítséget kérjek, de nem jutottam előbbre, azt mondta, nézzek szét újra. Ekkor már ideges voltam, mert a fiam mindvégig a kakis pelenkájában volt.

Ezért úgy döntöttem, bemegyek a női mosdóba, és megcsinálom, amit kell. Volt bent egy nő, mutattam neki a fiamat, és elmondtam, hogy a férfi mosdóban nincs pelenkázó. Mosolygott és kiment, én meg kapkodtam, hogy még azelőtt végezzek, mielőtt bárki bejönne. Mikor már majdnem befejeztem, néhány nő elkezdett kiabálni: “Kifelé innen! Maga nem lehet itt!” Összeszedtem a gyereket, és kimentem, a vásárolt holmikat is bent hagytam.

Ezen a ponton nem tudom eldönteni, hogy jól vagy rosszul cselekedtem. A feleségem szerint ezt kellett tennem, az anyukám viszont kinevetett, és azt mondta, nem szabadott volna bemennem. Előre is köszönöm a tanácsotokat.

David

A következő tanácsok érkeztek.

  • Ez egy különleges történet, és el tudjuk képzelni, mennyire zavarban voltál, mikor az a nő bement a mosdóba. De nincs miért szégyellned magad! Valójában büszke is lehetsz, hiszen túlléptél azon, hogy milyen kellemetlen helyzetbe sodrod magad, azt tetted, amit egy apukának tennie kell.
  • Ahelyett, hogy a történteken rágódsz, lépj túl rajta. Nem történt semmi probléma, azok a nők valószínűleg csak meglepődtek, hogy egy férfit találnak a női mosdóban, és a hirtelen haragjukat adták ki, de igazából át sem gondolták a szituációt.

  • Azt viszont jó, ha tudod, hogy nem feltétlenül kell pelenkázó a pelenkacseréhez. Bármilyen sima felület megteszi. Ha legközelebb ugyanilyen helyzetben találod magad, próbáld kerülni az olyan helyiségeket, amelyeket kizárólag nők használhatnak. Inkább vonulj félre, és próbálj ott találni egy alkalmas helyet, ahol zavartalanul elvégezheted a pelenkacserét.
  • Egy tanulmány szerint mind több férfi foglalkozik a gyerekekkel, és látja el őket, ahogyan az otthon maradó apukák száma is egyre nő. Ezért lenne jó, ha a nyilvános helyeken lennének szülőknek szánt helyiségek, amelyek nemtől függetlenek. Helyesen cselekedtél az adott helyzetben. A gyermek mindig az első.
A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét