Egy 9 éves gyerek pillanatok alatt ismertté vált a TikTokon azáltal, hogy olyan egyedi ruhákat készít, amiket még a divattervezők is csodálnak

0

Kaia Aragon 2021 novemberében kezdte el megtervezni a saját ruháit. Ezidáig 35-40 darabot tervezett, köztük a kedvenc kézzel festett szoknyájával és egy légies, selyemből készült outfittel. Az az álma, hogy mikor felnő, divattervező lesz, de a tervezésen kívül rajong a légtornáért, és órákat is vesz.

Lenyűgöző látni, amikor ilyen fiatalon követi valaki az álmait, ezért mindenképp szerettük volna megosztani Kaia történetét.

Az outfitek igazán magabiztossá és bátorrá tették.

Kaia rengeteg támogatást kapott nemcsak a szeretteitől, hanem divattervezőktől is. Vera Wang kézzel írt üzenetet küldött, amiben sok szerencsét kívánt neki, és leírta, hogy továbbra is kövesse az álmát, hogy divattervező legyen.

Kaia először egy macskaágyat tervezett még 2021-ben, de aztán gyorsan áttért arra, hogy saját magának alkosson. “Tetszik, hogy az, hogy mit viselsz, magabiztossá és bátrabbá tehet.”

Mindig rajongott a divatért, és szereti keverni és variálni a kiegészítőit és a különböző stílusú ruháit.

2021 karácsonyakor egy álma vált valóra, amikor szabóbabát kapott ajándékba. Ezután csak egy órába telt, hogy megjelenjen a saját tervezésű ruhájával. Az édesanyja, Tonya teljesen meg volt döbbenve, mert azt hitte, Kaia csak dekorációnak szeretné a babát. Azonban ő egyből a szobájába ment, leterített egy darab szövetet, varrt, és egy új ruhában jelent meg.

Kiskora óta mindig is érdekelte a divat és a különböző stílusok. “Mindig túlzásba esett a kiegészítőkkel, és olyan dolgokat vegyített és párosított, amiknek számomra először nem volt értelme, csak azután, hogy felvette őket” – mondta az anyukája.

Kaia azt is szeretné, hogy a barátai és a testvérei csatlakozzanak a jövőbeli vállalkozásához.

Bár van egy nagy csapat, akik segítenek neki a ruhák létrehozatalakor, a legtöbbször mégis egyedül készíti őket. Az az álma, hogy elindít egy divatcéget az összes barátjával és testvérével együtt. “A barátaim és a nővérem lennének a tervezők, mert mi ezt szeretjük csinálni, a fiútestvérem pedig azt mondta, ő a frizurákat készítené a vállalkozásunkhoz.

Bár ez az igazi szenvedélye, az vezérli, hogy tágítsa a látóterét, és sok különböző élményben és tapasztalatban legyen része.

Az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy azt csináljuk, ami igazán boldoggá tesz minket, és a ruhatervezéstől egyértelműen vidám lesz Kaia, és csak úgy ragyog. Természetesen a korából adódóan más álmok és lehetőségek is az útjába kerülhetnek. Az vezérli, hogy sok olyan dolgot felfedezzen, amit szeret. De most – azt mondja – egyszerűen csak jól szórakozik.

“Most csak szórakozásból csinálom.”

El tudod képzelni magadat a Kaia által tervezett ruhákban? Melyik tetszett a legjobban a fentiek közül?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét