Egy 56 éves nő megmutatta a tökéletesen kidolgozott testét, és visszavágott az őt kritizáló trolloknak

0

“Ne mosolyogj, úgy fogsz kinézni, mint egy öregasszony.” Ez a jellemző tanács, amit az 56 éves nő kap a trolloktól, akik minden lehetséges módon kritizálják az életkorát. De az önbecsülése, a méltósága és a vágya arra, hogy bizonyítsa, mekkorát tévednek, végül győzedelmeskedett. Jennifer Fisher ma már mesterien tudja kezelni az őt sértegetőket, akik azt mondják, öregnek néz ki. Megmutatja nekik lenyűgöző testét, ami az edzőteremben végzett kemény munkájának eredménye.

Jennifer Fisher híres aktív életmódjáról.

Jennifer Fisher egy 56 éves szépség, aki minden lehetséges módon ledöntötte az életkorral kapcsolatos sztereotípiákat. Hibrid sportoló, aki Austinban, Texasban él. TikTok-oldalát rengetegen követik.

Jennifernek megvan a sajátos hozzáállása az öregedéshez, amit érdemes meghallgatni.

Mintha Jennifer szótárában nem szerepelne az a szó, hogy “öreg”, bár tiszteli és szereti minden egyes ráncát és az öregedés nyomait magán. Instagram-posztjában azt írta: “Szépség…természetes módon öregedj vagy próbáld megőrizni a fiatalabb arcodat? Néha tényleg nem tudom. Bár az AI mindig megtalálja a ráncaimat, főleg a homlokomon lévőket. Nem fogok hazudni, néha bántanak ezek. Öregnek és morcosnak tűnök tőlük, pedig a szívem fiatal és szeretek szórakozni.”

TikTok- és Instagram-bejegyzései a bizonyítékai elképesztően energikus személyiségének. Sok fotót tölt fel magáról, ahogy fut, súlyokat emel vagy versenyeken vesz részt.

Az 56 éves nő semmit nem tesz azért, hogy fiatalabbnak nézzen ki.

Jennifer sosem gondolt kozmetikai beavatkozásokra és más divatos eljárásokra, melyektől fiatalabbnak nézhetne ki. Önmagát “kis igényűnek” tekinti, a pénzét inkább futócipőkre, cuki ruhákra és utazásra költi.

“Sosem botoxoltattam, és nem használtam semmilyen menő feltöltő cuccot. Annyira idegennek érzem ezeket.” Szépségápolási rutinjáról ezt írta: “Elképesztően kis igényű vagyok. Dobozos hajfestéket használok, a hajamat magamnak vágom. Csak szempillaspirált használok, azt is csak a felső szempilláimra, még a hónaljamat és a lábaimat sem borotválom.”

Jennifer férje a legjobb edzőpartnere.

Biojában Jennifer olyan embernek írja le magát, aki “egészséges receptekkel tölti fel az életét”. Fotóin és videóin gyakran szerepel 61 éves férje, aki szintén jól néz ki és fitt. Instagramon osztott meg egy fotót, amin ő és a férje megmutatják, hogyan öregedtek az elmúlt 37 évben.

“Mikor panaszkodni akarok az öregedés miatt, hogy milyen rémes minden ebben a korban, leállítom magam” – írta a bejegyzésben. “Hezitáltam, hogy nevezzem-e szerencsésnek magunkat, hiszen nagyon keményen megdolgozunk a formánkért és az egészségünkért, de igen, nagyon szerencsések vagyunk!” – mondta Jennifer.

Jennifer mesterien vágott vissza a trolloknak videójával.

TikTokon osztott meg egy videót, és már a bejegyzésben világossá tette, hogy szereti a testét és a benne rejlő erőt. “Bicepszek és erek, ó! Fitt vagyok 55-ön túl. Szóval, ne mondd, hogy öregnek nézek ki. Öreg vagyok. Az ‘újfajta öreg’” – írta.

A rajongók elárasztották a komment szekciót, leírták, hogy fantasztikusan néz ki. “A kemény munka kifizetődő. Fantasztikus test” – írta valaki.

“Nem lesz gondod azzal, hogy megérd a 100 évet” – tette hozzá másvalaki. “25 évesen azt kívánom, bárcsak fele annyira lennék fitt, mint te” – írta egy másik kommentelő.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét