Egy 4 hónapos kisbabát elsodort egy halálos tornádó, de csodával határos módon élve találtak rá egy fán

0

Sok szkeptikus ember él a világon, akik szerint csodák nem léteznek. A 22 éves, 2 gyermekes anyuka, Sydney Moore viszont mindenkit megnyugtat: csodák bizony vannak. A családjával is csoda történt, mikor 4 hónapos kisfia minden esély ellenére túlélt egy tornádót.

Hirtelen megjelent egy tornádó, az egész város megrémült.

A 22 éves Sydney Moore és boldog családjának élete azon a bizonyos napon a megszokott mederben folyt. Ám egyszer csak a városukban, a Tennessee államban lévő Clarksville-ben megszólalt a tornádóra figyelmeztető sziréna. A szülők éppen letették aludni délután a két gyermeküket, mikor a tornádó elérte a várost. Sydney az 1 éves kisfiával volt mobilházuk hátsó hálószobájában, mikor meghallotta a tornádó hangját. A kétgyermekes anya azt mondta, hatalmas hang volt, mintha egy repülőgép haladt volna el közvetlenül felettük.

Sydney szerint nem figyelmeztették őket arra, hogy tornádó közeledik, az egész várost felkészületlenül érte az esemény. Azonnal mozdult, hogy testével óvja meg fiát, Princetont.

A család házát teljesen lerombolta a halálos szél.

Moore és családja egy mobilházban élt. Az építmény sérülékeny volt és rögtön elkezdett összeomlani. A falak ledőltek, a pusztító tornádó pedig hatalmas esőt hozott magával. Sydney élettársa próbálta menteni 4 hónapos gyermeküket, Lordot, aki a bölcsőben aludt, de a férfit a tornádó felkapta a földről és a levegőbe emelte, ahogyan a babát is a bölcsővel együtt.

Sydney kimászott összedőlt házuk romjai alól, karjaiban az 1 éves fiával. A nő azt is elárulta, hogy a fiai nem sírtak, nagyon jó gyerekek voltak, fia még akkor is csendben volt, mikor megpróbálta kihozni az összedőlt házból.

Sydney attól félt, kisebbik fia meghalt.

Sydney elmesélte, hogy ő és párja vészhelyzeti üzemmódba kapcsoltak, és mindenáron próbálták menteni fiaikat. Ám a kisebbik fiút, Lordot a tornádó felkapta, a kétségbeesett anya pedig attól tartott, hogy babája meghalt. Társának, Aramis Youngbloodnak kimozdult a válla, az aggódó apa gyötrelmes perceket töltött fia keresésével. Csodaszámba ment, mikor felfedezte Lordot egy kidőlt fán, kb. 30 méterre az összedőlt házuktól.

Sydney úgy emlékszik vissza, hogy az egész jelenet olyan volt, mint egy filmben, mikor meglátta Aramist közeledni a szakadó esőben, szétszakadt ruhában, karjában a gyermekükkel.

Az anya azóta hisz a csodákban.

A clarksville-i tűzoltó, Steven Bryant az elsők között volt, akik kiérkeztek a helyszínre. Azt mondta, hallott embereket kiabálni, és látta futni őket. Lordot pedig egy rendőr tartotta a karjaiban.

A négy hónapos babának egy seb lett az arcán, sáros volt, csendben volt, de lélegzett. Később Lordot az orvosok is megvizsgálták, majd visszaadták édesanyjának azzal, hogy a kisfiú teljesen egészséges.

Sydney azt mondja, minden vagyona megsemmisült, de a legfontosabb, hogy a 2 fia sértetlen maradt. A kisebbik gyermek úgy nézett ki, mint akit óvatosan odatettek a fára, ami teljes csodának tűnt a család számára. Sydney nővére, Caitlyn Moore elmesélte, hogy Sydney házának maradványai között volt egy doboz, mely a tavaly elhunyt édesanyjuk hamvait tartalmazta. Ezt a dobozt is teljesen sértetlenül találták meg.

Caitlyn Moore adománygyűjtést indított nővére családjának megsegítésére, hogy talpra tudjanak állni a szörnyű eset után. Eddig 100.000 dollár gyűlt össze, de még folyamatosan várják az adományokat azoktól, akik támogatni szeretnék a családot.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét