“Dögös nagymama vagyok, és nem vagyok hajlandó öregesen öltözködni.”

0

Az amerikai nagymama, Jennifer Lynn elhatározta, nem hajlandó behódolni az életkorral kapcsolatos társadalmi elvárásoknak. Továbbra is testhezálló ruhákat hord és táncos videókat posztol magáról a közösségi médiában. Magabiztos hozzáállásával több mint 700.000 követőt vonzott magához, de vannak, akik kritizálják az online tartalmait.

3 felnőtt gyermeke van és nagymama, de még mindig szeret csinosan öltözködni.

Jennifer Lynn, aki TikTokon @pixxarmomii néven van fent, büszke édesanyja 3 felnőtt gyermeknek, akiknek már saját családjuk van. Annak ellenére, hogy már nagymama, az amerikai Jennifer még mindig csinos, alakját pedig büszkén mutogatja interneten.

Ruháival nem mindenkit nyűgöz le.

Miközben videóiban pózol és táncol, előszeretettel visel testhezálló ruhákat és nagyon rövid sortokat. Lynn megingathatatlan önbizalommal rendelkezik, de vannak, akik kommentjeikkel folyton kritizálják és megkérdőjelezik online jelenlétét, azt is felvetve, vajon ehhez mit szólnak a gyerekei.

Egyesek szerint Lynnek “a korának megfelelően” kellene öltözködnie, de a “dögös nagymama” tökéletes választ ad a trolloknak.

Az egyik kommentelő szerint Jennifernél a gyerekvédelemnek kellene látogatást tennie, de Jennifer azt válaszolta neki, felnőtt gyermekei közül már egy sem él vele, kizárólag a “szőrös gyerekei” vannak vele. Valaki más azt írta: “Miért gondolja bárki is, hogy ez vonzó? A szórakoztatás és az öröm egy dolog, de ez inkább kínos.” Jennifer azonban nem hagyta magát, a válasza az őt kritizálóknak, egy újabb táncos videó volt.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét