“Demi és én úgy döntöttünk, hogy a gyerekeket helyezzük előtérbe” – Bruce Willisék bizonyítják, hogy egy mozaikcsalád is lehet boldog

0

Egy válás nehéz – nemcsak a pár számára, hanem a gyerekeknek is. Az elvált szülőknek be kell osztaniuk, hogy az ünnepek és szünetek alatt kivel vannak a gyerekek, és az, hogy csak korlátozott időt tölthetnek velük, fájdalmas lehet. De Bruce Willis és Demi Moore félretették a nézeteltéréseiket, és egyesítették régi és új családjukat a gyerekek kedvéért.

Hisszük, hogy egy gyereknek sem szabadna a válás miatt kereszttűzbe kerülnie, ezért is szeretnénk megosztani a következő történetet.

Bruce és Demi egykor boldog házasok voltak.

Bruce Willis és Demi Moore 1987-ben találkoztak, és csupán 4 hónap után összekötötték az életüket. A pár románca mesébe illő volt, de sajnos ez csak addig tartott, amíg meg nem született az első lányuk, Rumer. Amikor rájuk szakadt a valóság, és a “nászutas” időszak véget ért, nagyobb szenvedéllyel viszonyultak a gyermekvállalás felé, mint a házasságuk felé.

Akkor kezdtek előjönni a problémák, amikor Demi vissza akart térni a színjátszáshoz, Bruce pedig azt akarta, hogy a felesége főállású anya legyen. Demi azonban leforgatta a Ghost című filmet, és igazi szupersztár lett. És bár Bruce büszke volt rá, kényelmetlen volt számára a figyelem, amit a felesége kapott, és azt mondta neki, hogy nem tudja, hogy továbbra is házas szeretne-e maradni.

De nem akart az a fajta pasi lenni, aki kisétál a család életéből, és Demi második és harmadik terhessége együtt tartotta őket. Ez azonban nem segített nekik a szerelmük helyrehozásában, és 12 év után elváltak.

Nem engedték, hogy az ellentétek közéjük és a lányaik közé álljanak, és továbbra is családként támogatták őket.

A válásukra többé kevésbé azt lehet mondani, hogy békés volt. Egyikük sem nehezítette meg a különválást azzal, hogy korlátozni akarta volna a másik számára a lányokkal tölthető időt, és úgy döntöttek, barátok maradnak a gyerekek kedvéért.

Demi azt írta a memoárjában, hogy nagyon büszke a válására, és hogy úgy érzi, hogy szorosabb a kapcsolata Bruce-szal most, mint amikor házasok voltak. “Először nem volt könnyű, de sikerült átalakítanunk a kapcsolatunk szívét, a szívet, ami létrehozta a családunkat, valami új dologgá, ami biztosítja a lányoknak a szerető, támogató környezetet mindkét szülőjükkel” – mesélte.

Bruce és Demi az új kapcsolataikban is támogatják egymást.

A válás után Demi feleségül ment Ashton Kutcherhez (2011-ben váltak el, 6 év házasság után), de ez nem akadályozta a Bruce-szal való barátságát és a gyerekeik közös nevelését. Még le is fényképezték őket együtt néhány premieren.

2009-ben Bruce feleségül vette Emma Heminget, élete szerelmét. Demi a három lányukkal ment az esküvőre, és ez csak a kezdete volt az ő szerető mozaikcsaládjuk történetének.

A gyerekek szintén hálásak, hogy erőfeszítést tettek azért, hogy barátok maradjanak.

Egy interjúban Rumer megosztotta: “Sosem kellett felosztani a szüneteket vagy a szülinapokat. Mindig törekedtek arra, hogy a családi eseményeket együtt tartsák meg, és mindig nagyon igyekeztek, hogy a családunk egysége megmaradjon, ne két különálló valami legyen, aminek szerintem óriási hatása volt.”

“Sok olyan barátom van, aki úgy nőtt fel, hogy a szülei fiatalon elváltak, és láttam, ahogy a szüleik a másik ellen uszítják őket, vagy hogy választaniuk kell, hogy melyik szünetet kivel töltik. Nekem ilyet nem kellett, és olyan hálás vagyok, hogy a szüleimnek elsődleges volt, hogy család lehessünk, annak ellenére, hogy egy kicsit másnak tűnt.”

Emmának és Bruce-nak 2 lánya van, akik teljessé tették a családot.

Az 5 lánytestvér imád együtt lenni. A kicsik – Mabel és Evelyn – csodálják az idősebbeket, amikor velük vannak, és teljesen elfeledkeznek az anyukájukról és az apukájukról. Ezért döntött úgy Bruce és Emma, hogy nyugatra költöznek, hogy a családjaik közelebb legyenek egymáshoz, és megadják a lehetőséget a gyerekeiknek, hogy köteléket alakítsanak ki a testvéreikkel.

Demi és Emma tisztelik egymást, és hálásak a mozaikcsaládjukért.

2019-ben, a 10. házassági évfordulójukon Bruce és Emma úgy döntöttek, megújítják a fogadalmukat. Demi is részese volt ennek a meghitt eseménynek, Emma pedig elmondta, hogy nélküle nem tudta volna mindezt megvalósítani.

“Szeretettel fogadott a családjába, és én szeretettel fogadtam őt a miénkbe – mondta Emma. – Nagyon tisztelem őt. Nagyon tisztelem azt, ahogy Bruce és Demi dolgoztak a válásuk során azért, hogy képesek legyen a gyerekeket előtérbe helyezni. Sokat tanultam ebből, és fejlődtem azáltal, hogy figyeltem. Fontos volt neki, hogy ott legyen.”

Demi szerint Emma egy nagyszerű nő és gyönyörű anya, aki teljes odaadással gondoskodik a családjáról. “Családtagként gondolok rá, és megtiszteltetés, hogy a barátomnak nevezhetem. A gyerekeink testvérek, még sincs megnevezés a köztünk lévő családi kapcsolatra – írta Moore az Instagramra a nemzetközi nőnap alkalmából. – Anyák egysége vagyunk testvéri kötelékekkel az élet őrült kalandján.”

Nincs köztük féltékenység, még akkor sem, ha Bruce majdnem egy hónapot tölt az exfeleségénél.

Bruce, Demi, a 3 felnőtt lányuk és az ő párjaik közel egy hónapot töltöttek együtt Idahóban, Demi házában. A család képeket is feltett az Instagramra, amin összeillő pizsamát viselnek, és jól szórakoznak. Ez az “újraegyesülés” nem zavarta Bruce feleségét, Emmát, és később, mikor a színész visszatért Kaliforniába hozzá és a 2 lányukhoz, meghitten ünnepelték együtt a karácsonyt.

Olyan jól kijönnek egymással, hogy már-már egy törzsre hasonlítanak.

Bár Bruce és Demi több éve barátok, az emberek még mindig nem értik, hogy csinálják. “Mindenki megérti a haragot és az irigységet egy válás során, de nem értik, hogy tudok kijönni így az exemmel – mesélte Bruce. – Demi és én úgy döntöttünk, hogy a gyerekeket helyezzük előtérbe, és nagyon szerencsések vagyunk, hogy kiderült, mindannyian jól érezzük magunkat együtt. Még mindig szeretem, és nagyon tisztelem azt, ahogyan éli az életét.”

Szerinted lehetséges, hogy egy mozaikcsaládban jól kijöjjenek a családtagok?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét