David Beckhamnek csak egy gyereke van, akit nem csókol szájon

0

Szájra adni puszit a gyereknek ellentmondásos és vitákat kiváltó dolog. Sok szülő, köztük olyan hírességek, mint David Beckham, továbbra is megosztanak magukról olyan fotókat, melyeken szájon puszilják gyermekeiket az őket ért kritikák ellenére is. Egyesek szerint ez a szokás ártalmatlan módja a szeretet és az erős szülő-gyermek kapcsolat kifejezésre juttatásának. A kritikák ellenére David Beckham úgy véli, gyermekei szájon puszilása ártatlan módja annak, hogy megmutassa gyerekeinek, mennyire szereti őket.

Ő így fejezi ki a szeretetét.

A Manchester United egykori sztárja rajongói egy részétől negatív kritikákat kapott, mikor egy olyan fotót posztolt, melyen szájon puszilja a lányát. Ám kitart amellett, hogy ez tiszta és szeretetteljes módja a gyermeke iránti szeretet kimutatásának.

“Nagyon ragaszkodom a gyerekekhez. Victoria és én is így nőttünk fel, és így viszonyulunk a gyerekeinkhez is – mondta. – Ki akarjuk mutatni a gyerekeinknek a szeretetünket, nagyon szoros a kapcsolatunk velük.”

Szeretetteljesen bánik a rajongóival is.

2001-ben fiatal rajongók izgatottan várták Beckham érkezését egy különleges iskolai labdarúgó esemény megnyitásán. Köztük volt a 8 éves Georginia Tuck is, aki rajongott David Beckham tehetségéért. Mikor a sztárfocista megérkezett, a gyerekek arca felvidult, Georginia szeme csak úgy ragyogott a várakozás izgalmától. A focista kedves mosolya és a tőle kapott puszi örök emlék marad számára. Ez a gesztus megmutatta, hogy a sztárok mennyire boldoggá tudják tenni kis rajongóikat, és hogy a sport képes összekötni generációkat, és inspirálhat olyan fiatal rajongókat, mint Georginia.

Minden gyerekének a szájára ad puszit, kivéve egyet.

Beckham rendszeresen posztol szelfiket Instagramon, köztük olyanokat, melyeken puszit ad lányának, Harpernek. Elmondta, hogy szinte az összes gyerekével ugyanígy tesz.

“Kritikákat kaptam, amiért a lányomat a száján puszilom meg. Minden gyerekemnek a szájára adok puszit. Brooklynnak nem. Brooklyn már felnőtt, így egy kicsit fura lenne” – mondta.

Számára a gyerekek az elsők.

Beckham fiatalon, 23 évesen lett apa. Sikeres karrierje és sűrű elfoglaltságai ellenére mindig is a családját helyezte előtérbe, és mindig szánt rájuk időt.

“Azt hiszem, a gyerekektől gyorsabban válsz éretté. Ilyenkor már vannak fontosabb dolgok, amiken aggódsz, mint a hétköznapi aggodalmaid, az élet elkezd a gyerekekről szólni. Szerintem apaként azt tanulod meg, hogy te kevésbé fontos vagy, és minden a gyerekeidről szól” – mondta.

Elismerte, hogy szülőnek lenni nem egyszerű.

Beckham nagyon szomorú volt, mikor lánya, Harper arra kérte, hogy ne vigye el őt az iskolába. A híres exfutballistának nem esett jól, hogy lánya kellemetlenül érzi magát attól, hogy kiteszi az iskola előtt. “Azt mondta neki: ‘Apa, ki tudnál tenni egy kicsit messzebb az iskolától?’ Először összetört a szíve. Ő a legkisebb gyerekünk, és máris ez történik” – mesélte Victoria Beckham.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét