Christina Applegate lányával kézen fogva jelent meg az “utolsó díjátadóján”

0

Christina Applegate erősnek és ragyogónak tűnt azon a díjátadón, ami elmondása szerint életében a legutolsó, amin színészként megjelent. Az 51 éves színésznő lányával vonult végig a vörös szőnyegen, mégpedig olyan elegánsan és méltóságteljesen, hogy az mindenkit megérintett.

Applegate-nél 2021-ben diagnosztizálták a szklerózis multiplexet. Ekkor a Halott vagy című sorozat utolsó évadát forgatta.

Elmesélte, hogy miután a sorozat képernyőre került, hónapokig nem merte megnézni, mert nem érezte, hogy önmaga lett volna. “Nem szeretem látni, ahogy küszködök” – mondta.

A betegség miatti testi átalakulását illetően is őszintén beszélt: “18 kilót híztam az inaktivitás és a gyógyszerek miatt.”

Elmondta azt is, hogy a SAG-díj-átadó számára valószínűleg az utolsó, hiszen még mindig a betegség hatásaival birkózik.

“Valószínűleg ez az utolsó díjátadó, amin színészként részt veszek, szóval elég nagy dolog számomra – mondta. – Most nem tudom elképzelni, hogy reggel 5-kor felkelek, és 12-14 órát forgatok. Erre most nem volnék képes.”

Minden szem a színésznőre szegeződött, ahogy 12 éves lányával, Sadie Grace-szel kézen fogva sétált végig a vörös szőnyegen.

Applegate hosszú, bársonyból készült ruhát viselt, kezében pedig bot volt, amire a járáshoz van szüksége a betegség okozta egyensúlyproblémák miatt.

Christina ragyogott a vörös szőnyegen. Olyan bátran viseli a betegségét, hogy csak még jobban csodáljuk.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét