Cher nagy szenzációt keltett egy divatbemutatón, és megosztotta, mit tesz azért, hogy 76 évesen is lenyűgöző maradjon

0

A világhírű énekes, Cher a kora ellenére még mindig rendkívül népszerű és aktív. Számos említésre méltó tettet láthattunk tőle az utóbbi időkben is, például 76 évesen viszonyt folytatot a 36 éves Alexander Edwardsszal, partikra jár a Tyga művésznévre hallgató rapperrel, piacra dobott egy parfümkollekciót, és részt vett a Párizsi Divathéten.

A következőkben a Párizsi Divathéten való részvételéről és a fiatalságának titkairól lesz szó.

Megjelent a 2023-as tavaszi-nyári kollekciókat bemutató Párizsi Divathéten.

A 2022-ben tartott Párizsi Divathéten Cher a Balmain záró műsora során tűnt fel. A popikon a kreatívigazgatóval, Olivier Rousteing-nal jelent meg a kifutón, és túlragyogta a profi modelleket.

Az outfit, amit viselt, nagy szenzációt keltett. Egy fantasztikus overált viselt, aminek megformázott vállai voltak, illetve a kezénél a szett egy ujjatlan kesztyűvel végződött. A hatalmas bőrcsizmája és az ezüstös szemsminkje emlékeztette a rajongókat a nagyszabású koncertjeire. Cher azt mondta, nagyon jól érezte magát a színpadon, és hogy valószínűleg ez volt a valaha volt legjobb divatbemutató.

A fiatalos kinézetének megvannak a titkai.

Természetesen a gének és a méregdrága plasztikai műtétek nagy szerepet játszanak abban, hogy ilyen fiatalos a megjelenése, de olyan praktikái is vannak, amiket bárki használhat.

  • Nem enged a rossz szokásoknak. Cher sok más hírességhez – például Jennifer Lopezhez – hasonlóan határozottan ellenáll az összes kísértésnek, amik tipikusak a sztárok életében. Azt mondta, hogy az összes rossz szokás negatívan hat a bőr színére, textúrájára és rugalmasságára, és természetesen ráncokhoz vezet. És az évek során ez a hatás csak rosszabbodik.
  • Az egészséges ételek fogyasztása és önmagunk kényeztetése között fennálló egyensúly olyasvalami, amit fontos fenntartani. A híres énekesnő egy diétához ragaszkodott egész karrierje során. Ez lehetővé teszi számára, hogy formában maradjon, és megszabaduljon a plusz zsírtól és szénhidráttól. Nem eszik húst, korlátozza a tej és a sajt fogyasztását, de néha engedélyez magának desszertet és édességet, különösen csokoládét.

  • Aktív életmódot tart fenn. Bár a 70-es éveiben jár, továbbra is heti 5 alkalommal kardiózik. Azt mondja, olyan edzője van, aki nem engedi kijátszani neki azt a kártyát, hogy a kora miatt nem tud megcsinálni valamit. Ez az elhivatottság segít neki, hogy teljesíteni tudja a koncerteket, fotózásokat és egyéb megjelenéseket.
  • Még mindig fejleszti magát. A munkamániája a fő ok arra, hogy még mindig ilyen fiatalosan néz ki. Szerinte az, hogy aktív maradt, célt ad az életének, segít küzdeni a szorongás ellen, és lehetővé teszi, hogy élvezze a kommunikációt az emberekkel, ami csökkenti a stressz bőrre gyakorolt hatásait.
  • Szereti alávetni magát szépészeti kezeléseknek, például festeti a haját. Soha nem jelent meg a nyilvánosság előtt ősz hajjal. Azt mondja, soha nem engedi, hogy a haja megőszüljön. “Ez oké más nőknek, én egyszerűen nem csinálom.”

A fenti trükköket tényleg bárki bevetheti, aki szeretné.

Te mernél viselni ahhoz hasonló overált, amiben Cher jelent meg a Párizsi Divathéten?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét